Chifu Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Şubat 2024 #1 Merhaba, müşteri hizmetlerine sordum ve kullanıcı adına "Admin" şifreye ise "superonline" dedi ama çalışmadı. Ne girmem gerekiyor fikri olan var mı?
Merhaba, müşteri hizmetlerine sordum ve kullanıcı adına "Admin" şifreye ise "superonline" dedi ama çalışmadı. Ne girmem gerekiyor fikri olan var mı?
memcathzr Hectopat Katılım 22 Ekim 2021 Mesajlar 644 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2024 #2 Chifu dedi: Merhaba, müşteri hizmetlerine sordum ve kullanıcı adına "Admin" şifreye ise "superonline" dedi ama çalışmadı. Ne girmem gerekiyor fikri olan var mı? Genişletmek için tıkla... Kabloya bağlı mı Artı 0 Eksi
Chifu dedi: Merhaba, müşteri hizmetlerine sordum ve kullanıcı adına "Admin" şifreye ise "superonline" dedi ama çalışmadı. Ne girmem gerekiyor fikri olan var mı? Genişletmek için tıkla... Kabloya bağlı mı
KS KS Chifu Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Şubat 2024 #3 memcathzr dedi: Kabloya bağlı mı Genişletmek için tıkla... Evet kabloyla bağlıyım. Artı 0 Eksi
Yiğit Fatin Tatar Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 2.593 Çözümler 6 Yer Hatay/Antakya Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060 LAPTOP GPU i7-13650HX CPU 16GB 4800MHZ DDR5 RAM 512GB NVMe M.2 SSD Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2024 #4 Modemin arkasında yazıyor bende müşteri hizmetlerinin dediği gibi admin Superonline yazıyor. Artı 0 Eksi
KS KS Chifu Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Şubat 2024 #5 Yiğit Fatin Tatar dedi: Modemin arkasında yazıyor bende müşteri hizmetlerinin dediği gibi admin Superonline yazıyor. Genişletmek için tıkla... Modemin arkasında superonline wifi ve şifre yazıyor yalnız, şimdi denedim n'olur n'olmaz diye fakat çalışmadı. Artı 0 Eksi
Yiğit Fatin Tatar dedi: Modemin arkasında yazıyor bende müşteri hizmetlerinin dediği gibi admin Superonline yazıyor. Genişletmek için tıkla... Modemin arkasında superonline wifi ve şifre yazıyor yalnız, şimdi denedim n'olur n'olmaz diye fakat çalışmadı.
Yiğit Fatin Tatar Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 2.593 Çözümler 6 Yer Hatay/Antakya Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060 LAPTOP GPU i7-13650HX CPU 16GB 4800MHZ DDR5 RAM 512GB NVMe M.2 SSD Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2024 #6 Chifu dedi: Modemin arkasında Superonline Wi-Fi ve şifre yazıyor yalnız, şimdi denedim n'olur n'olmaz diye fakat çalışmadı. Genişletmek için tıkla... Bende yazıyor hocam. Sonradan değiştirmiş olabilir misiniz? Artı 0 Eksi
Chifu dedi: Modemin arkasında Superonline Wi-Fi ve şifre yazıyor yalnız, şimdi denedim n'olur n'olmaz diye fakat çalışmadı. Genişletmek için tıkla... Bende yazıyor hocam. Sonradan değiştirmiş olabilir misiniz?
KS KS Chifu Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Şubat 2024 #7 Yiğit Fatin Tatar dedi: Bende yazıyor hocam. Sonradan değiştirmiş olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Modemin arkasında yazanları mı değiştirdim diyorsunuz? Şifrenin değiştirilme ihtimaline karşı modemi sıfırlamıştım ama yine olmadı. Artı 0 Eksi
Yiğit Fatin Tatar dedi: Bende yazıyor hocam. Sonradan değiştirmiş olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Modemin arkasında yazanları mı değiştirdim diyorsunuz? Şifrenin değiştirilme ihtimaline karşı modemi sıfırlamıştım ama yine olmadı.
Yiğit Fatin Tatar Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 2.593 Çözümler 6 Yer Hatay/Antakya Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060 LAPTOP GPU i7-13650HX CPU 16GB 4800MHZ DDR5 RAM 512GB NVMe M.2 SSD Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2024 #8 Chifu dedi: Modemin arkasında yazanları mı değiştirdim diyorsunuz? Şifrenin değiştirilme ihtimaline karşı modemi sıfırlamıştım ama yine olmadı. Genişletmek için tıkla... Yok hocam arayüz şifresi değişmiş olabilir mi? Artı 0 Eksi
Chifu dedi: Modemin arkasında yazanları mı değiştirdim diyorsunuz? Şifrenin değiştirilme ihtimaline karşı modemi sıfırlamıştım ama yine olmadı. Genişletmek için tıkla... Yok hocam arayüz şifresi değişmiş olabilir mi?
KS KS Chifu Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Şubat 2024 #9 Yiğit Fatin Tatar dedi: Yok hocam arayüz şifresi değişmiş olabilir mi? Genişletmek için tıkla... İşte bu ihtimale karşı modemi sıfırladım ama çalışmadı. Artı 0 Eksi
Yiğit Fatin Tatar dedi: Yok hocam arayüz şifresi değişmiş olabilir mi? Genişletmek için tıkla... İşte bu ihtimale karşı modemi sıfırladım ama çalışmadı.