Superonline için ZyXEL 3625 modem nasıl ayarlanır?

cinemre

Megapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS Z690 P D4
İNTEL 12400F
RTX 3070 GAMEROCK
Arkadaşlar selam. Superonline fiber kullanıyorum. Modemle ilgili özellikle Wi-Fi'da sürekli kopma bağlantı hatası alıyorum. Bu yüzden yeni bir modem aldım. ZyXEL 3625 marka model bir alet. Cihaz geldi kurulumunu yaptım ancak internete bağlanamadım. Müşteri hizmetlerini aradığımda kendi sağladıkları dışında bir modem kullanamayacağımı söylediler. Böyle bir durumla karşılaşan var mı? Oluduğum kadarıyla forumlarda farklı modem kullanan arkadaşlar var. Bu Superonline'a has bir durum mudur?

Arkadaşlar selam. Superonline fiber kullanıyorum. Modemle ilgili özellikle Wi-Fi'da sürekli kopma bağlantı hatası alıyorum. Bu yüzden yeni bir modem aldım. ZyXEL 3625 marka model bir alet. Cihaz geldi kurulumunu yaptım ancak internete bağlanamadım. Müşteri hizmetlerini aradığımda kendi sağladıkları dışında bir modem kullanamayacağımı söylediler. Böyle bir durumla karşılaşan var mı? Oluduğum kadarıyla forumlarda farklı modem kullanan arkadaşlar var. Bu Superonline'a has bir durum mudur?
Superonline müşteri hizmetlerinden kullanıcı adı şifrenizi öğrenip, hızlı kurulum bölümünden kurulum yaptıysanız çalışması lazım. Hala çalışmıyorsa eski modemi bridge moda alarak, onun bir lan çıkışına yeni modeminizi takın, router gibi bağlantı sağlayın.

Superonline fiber internet olarak sadece kendi modeminde hizmet veriyor. Forumda Superonline Kullanıcı adı/Şifre öğrenme rehberi vardı rehberden yararlanıp kullanıcı adı ve şifrenizi rahatlıkla öğrenebilirsiniz. Ancak interneti kullanabilmek için ek olarak yeni modeminizde MAC klonlama özelliği bulunması gerekiyor. Eski modeminizin MAC adresini yeni modeminize geçirmeniz gerek kullanabilmeniz için.

Kullanıcı adı ve şifre sorunu yok onları girip kurulumu yaptım ancak MAC adresi klanlama özelliği var mı araştırmalıyım. Teşekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı