Superonline ile arka odalarda internet çekmiyor

Rexenol

Hectopat
Merhaba arkadaşlar,
Evimde Superonline internet kullanıyorum fakat arka odalarda Wi-Fi çekmiyor ve neredeyse hiç internet kullanamıyorum. Modemi daha uygun bir yere taşıma şansım da yok, bu yüzden farklı bir çözüm arıyorum. Bu durumu düzeltmek için mi Wi-Fi range extender Pro cihazını denedim ama maalesef hiçbir fark yaratmadı. Ayrıca Superonline’ı arayıp cihazımı yeniledim, fakat değişen bir şey olmadı. Arka odalarda da sorunsuz ve stabil Wi-Fi kullanabilmek için fiyat olarak makul bir yöntem ya da cihaz öneriniz var mı?

Son düzenleme:
Ya modem den kablo çekeceksiniz ya da wifi extender lazım başka bir yolu yok, extender ı modemle kendi pc nizin arasında daha iyi wireless çeken bir prize koymanız lazım tp link re315 i deneyebilirsiniz bir de.

Ya modem den kablo çekeceksiniz ya da wifi extender lazım başka bir yolu yok, extender ı modemle kendi pc nizin arasında daha iyi wireless çeken bir prize koymanız lazım tp link re315 i deneyebilirsiniz bir de.

Mesh sistemler başarılı ama ucuz sayılmaz menzil arttırcılar gibi.
Cevaplarınız için teşekkür ederim. TP-Link RE315'i inceleyeceğim.

Cevaplarınız için teşekkür ederim. TP-Link RE315'i inceleyeceğim.
Umarım işine yarar extender ı arada bir odaya koyduktan sonra imkan varsa modemden extendera da kablo çekebilirsin bir girişi var daha iyi verim alırsın 2 türlü de denersin mümkünse kablolu kablosuz da.

Umarım işine yarar extender ı arada bir odaya koyduktan sonra imkan varsa modemden extendera da kablo çekebilirsin bir girişi var daha iyi verim alırsın 2 türlü de denersin mümkünse kablolu kablosuz da.
Teşekkür ederim umarım. Denedikten sonra sonucu buraya da ekliyor olacağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…