Superonline İle Hangi Modem Kullanılmalı?

yakari

Kilopat
Yer
Kocaeli
Daha fazla  
Meslek
Mezun ama işsiz güçsüz.
Bugün ttnet aboneliğimi sonlandırmak için başvurdum. Superonline gece kuşu paketine geçiyorum. 50 mpbs hız 100 gb akk. Ve gece 00-06 arası indirmeler akk doldurmuyor. Superonline Huawei marka bir modem getireceklerini söyledi. Bende Asus DSL-N12E_C1 modeli modem var. Bildiğim kadarıyla fiber desteği de var. Sizce süperonlinenın getirdiği modemi almalı mıyım? Konuştuğum hattınız bu modeme göre düzenlenecek falan dedi ama o satış için söylenen yalanlardandır diye düşünüyorum. Yoksa asusla da o hattı kullanabilirim yani. Ama verecekleri modem daha iyise neden olmasın onuda kullanabilirim. Bu noktada görüşlerinize ihtiyacım var.

Şunuda belirteyim modeminize kadar fiber kabloyla gelecek denildi bana. Bu noktada belki eski Asus olan uymayabilir.

Ben genel müdürlüğü arayıp modem konusu görüştüm. Eğer uyumlu modeminiz varsa hat bilgilerini biz size veririz kullanırsınız dediler. Ek olarak kablo olayını da sordum CAT6 kablo ile modeme bağlıyorlarmış, ne kadar doğru bilemem.

Yarın bağlamaya gelicekler o zaman cat6 ile bağlayacaklarsa asus modemimi kullanabilirim. Onun dışında fiberoptik kablonun eve kadar geldiği ve bağlandığı bir cihaz varmış sanırım.

Kullanamadığım için ne yaptıklarını bilmiyorum, telefondan edindiğimiz bilgiler bunlar. Ayrıca CAT6 kablo ile bağlarlarsa kullanabilirsin, modemin destekliyor. :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı