Superonline ile oyuna girişte yüksek ping almak

Supremancy

Hectopat
Daha fazla  
Oyunlara giriş ekranında pingim fırlıyor ama VPN ile girdiğim zaman bir sıkıntı yaşamıyorum. VPN'siz giremiyorum. Sadece EA FC 26'da ve Escape from Tarkov'da değil Counter-Strike'da aynı problemi yaşıyorum.

Dosya Ekleri

• 1760968175668.png
    1,9 MB · Görüntüleme: 15
  • görsel_2025-10-20_165039551.png
    853,6 KB · Görüntüleme: 15
Merhaba aynı sıkıntı bende de var büyük ihtimal Superonline'nın oyun sunucularına yönlendirme sorunuyla alakalı bende statik IP bile çözmedi bu konuyu.

Oyunlara giriş ekranında pingim fırlıyor ama VPN ile girdiğim zaman bir sıkıntı yaşamıyorum. VPN'siz giremiyorum. Sadece EA FC 26'da ve Escape from Tarkov'da değil Counter-Strike'da aynı problemi yaşıyorum.

Hocam bu internet ile FIFA da wl girmeye ara verin biraz sinirinizle oynar. Bağlantı olarak kablolu mu wifi mi? Altyapınız VDSL mi fiber mi?

Hocam bu internet ile FIFA da wl girmeye ara verin biraz sinirinizle oynar. Bağlantı olarak kablolu mu wifi mi? Altyapınız VDSL mi fiber mi?
Kablolu, fiber giriş ekranında forma seçim ekranindan bakıyorum düşük ping ise giriyorum yükekse çıkıyorum tekrar aratıyorum her forma seçim ekranında böyle gözükmüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…