Superonline ile Valorant'ta 1000ms oluyor

SE22334

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, ben Turkcell Superonline internetim ile Valorant'a girince bir anda 1000 ms görüyorum, sonrasında oyunu kapatıp açınca ping değerlerim normale dönüyor. Benim arkadaşım da Superonline kullanıyor ve onda da aynı problem var. Yani çözümünü ikimiz de bilmiyoruz, ikimiz de bu durumdan müzdaribiz.

Son düzenleyen: Moderatör:

Ayni DNS'i kullanıyorsanız DNS değiştirin genel olarak Cloudflare DNS'i tavsiye ederim.

Hayır hocam arkadaş ile aynı evde oturmuyoruz farklı evlerdeyiz ama ikimizde de aynı problem var.

Online oyunlarda Superonline tercih etmeyin ne kadar servis varsa sansür basıyorlar. Bu kendi fikrim bizzat kendim deneyimledim. Yurt dışı trafiğine daraltma uygulayan ve bu uygulamadan dolayı Twitch veya Kick'te yayın yapamayan yayıncı tanıyorum ben. GoodbyeDPI deneyin.

DNS+DPI çözüyor hocam genel olarak, Turkcell çoğu zaman kaliteyi birtık üstte tutuyor ama dediğiniz konuda çok haklısınız.

DNS+DPI çözüyor hocam genel olarak, Turkcell çoğu zaman kaliteyi birtık üstte tutuyor ama dediğiniz konuda çok haklısınız.
Evet özellikle GSM konusunda çok iyi firma fakat sansür konusunda çok katılar.

Bende Zapret var Keenetic routere kurdum. Bal gibi akıyor maşallah. IPv6 da tanımladı zaten Türk Telekom

Evet özellikle GSM konusunda çok iyi firma fakat sansür konusunda çok katılar.

Bende Zapret var Keenetic routere kurdum. Bal gibi akıyor maşallah. IPv6 da tanımladı zaten Türk Telekom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…