Artık iş iyice Dmax veya Tlc'de olan programlar gibi oldu reklam giriyor. Reklamdan sonra iki dakika boyunca yaşananların özetini geçip öyle devam ediyor ya ben de öyle yapacağım.
23 Kasım'da Superonline'dan bir abimiz gelmişti. Keşif içinmiş. Geldi baktı fotoğraflar çekti daha önce de fotoğraflar çekilmişti zaten. Yani ikinci keşif yapılmış oldu.
Kendisi sadece hattın binaya getirilmesinden sorumlu olan kişiymiş. Diğer şeyler ruhsat vb. başka kişilerde.
Kendisi o kişilere bildirdi yaptı eyvallah ama o kişiler halen ruhsat için başvuruda bulunmamış. Yani bakın başvurduk izin bekliyoruz dediler ama başvurmamışlar.
Nereden mi öğrendim?
Dün sabah saatlerinde İBB aykome (İzmir BB, altyapı koordinasyon merkezi) tarafından arandım.
Arayan kişi konu hakkında beni bilgilendirdi ve 23 Kasım'dan bu yana Superonline'a ait hiçbir talep bulunmadığını söyledi.
Kendisi şunları da ekledi;
"Şimdi biz bu tip şeyler ile çok karşılaşıyoruz işte müşteriye başvurduk bekliyoruz diyorlar halbuki başvuru desen yok yani bize gelen hiçbir şey yok. Sonra suçlu olan biz oluyoruz bize söyleniyorlar."
Olay bu. Ayrıca bir haftadır bana dönüş yapacaklar. Bekliyoruz. Hayırlısı.