Gnesh Kilopat Katılım 9 Ocak 2017 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2017 #1 Böyle bir şey yok superonline yazdan beri kullanıyorum sorun yoktu ama Ocak ayında internetim aşırı yavaşladı ve ocak ayının ilk Çarşamba günü gitti ve hala yok. Bu sorunun bi çözümü var mı acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Şubat 2017
Böyle bir şey yok superonline yazdan beri kullanıyorum sorun yoktu ama Ocak ayında internetim aşırı yavaşladı ve ocak ayının ilk Çarşamba günü gitti ve hala yok. Bu sorunun bi çözümü var mı acaba?
Mehmet Melik Arslan Kilopat Katılım 16 Mart 2016 Mesajlar 748 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2017 #2 Bazen modem ayarlarının güncellenmesi gerekiyor. Ben de bugüne kadar alamadığım 100Mbps hızı artık alabiliyorum. Çağrı merkezini aramalısın. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Şubat 2017
Bazen modem ayarlarının güncellenmesi gerekiyor. Ben de bugüne kadar alamadığım 100Mbps hızı artık alabiliyorum. Çağrı merkezini aramalısın.
fullmetal Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2016 Mesajlar 2.522 Makaleler 1 Çözümler 7 3 Şubat 2017 #3 Müşteri temsilcisi ne dedi bu konuda?