Vorfell Hectopat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 2.374 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2022 #1 Superonline kullanıyorum ve 1 haftadır internet yerlerde. Çalışma vs. görünmüyor. Benden başka sıkıntı yaşayan var mı?
Superonline kullanıyorum ve 1 haftadır internet yerlerde. Çalışma vs. görünmüyor. Benden başka sıkıntı yaşayan var mı?
Cozen24 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Şubat 2014 Mesajlar 1.613 Makaleler 3 Çözümler 7 Yer Kadıköy Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2022 #2 Paketiniz nedir ve ne kadar hız alıyorsunuz? Ek olarak bağlantı türü kablolu/kablosuz bu gibi bilgileri iletebilirseniz belki yardımcı olabiliriz. Bende normal görünüyor.
Paketiniz nedir ve ne kadar hız alıyorsunuz? Ek olarak bağlantı türü kablolu/kablosuz bu gibi bilgileri iletebilirseniz belki yardımcı olabiliriz. Bende normal görünüyor.
K Kadircagan1 Centipat Katılım 28 Eylül 2021 Mesajlar 123 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2022 #3 Hocam modeminiz eskiyse desteği arayarak modeminizi ücretsiz bir şekilde değiştirebilirsiniz.
Vorfell Hectopat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 2.374 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2022 #4 Cozen24 dedi: Paketiniz nedir ve ne kadar hız alıyorsunuz? Ek olarak bağlantı türü kablolu/kablosuz bu gibi bilgileri iletebilirseniz belki yardımcı olabiliriz. Bende normal görünüyor. Eki Görüntüle 1358677 Genişletmek için tıkla... Hocam 72mbsp paketim var. Kablosuz bağlanıyorum. Yan odadan Steam ile oyun indiriyorum ve oyun 1 mb/sn ile 2 mb/sn arasında dolaşıyor. Bazen hız biraz daha yukarı çıkıp aşağı inebiliyor. Normalde aldığım indirme hızı 3mb/sn ile 4mb/sn arasında.
Cozen24 dedi: Paketiniz nedir ve ne kadar hız alıyorsunuz? Ek olarak bağlantı türü kablolu/kablosuz bu gibi bilgileri iletebilirseniz belki yardımcı olabiliriz. Bende normal görünüyor. Eki Görüntüle 1358677 Genişletmek için tıkla... Hocam 72mbsp paketim var. Kablosuz bağlanıyorum. Yan odadan Steam ile oyun indiriyorum ve oyun 1 mb/sn ile 2 mb/sn arasında dolaşıyor. Bazen hız biraz daha yukarı çıkıp aşağı inebiliyor. Normalde aldığım indirme hızı 3mb/sn ile 4mb/sn arasında.