Merhaba. 100 Mbps Superonline internetim var. Yan odada laptopla oyun oyun oynuyorum internet cok dalgalı aşırı ping giriyor, hız testi bazen iyi bazen rezalet çıkıyor. Telefonum da aynı odada ama PC kadar oynamiyor hız testi. Artık imdat yardım edin. Dipnot PC güncellemeleri vb tam.
Telefonda daha stabilse şüpheleri PC'ye yöneltmek lazım. Modemin yakınında hem telefonla hem de PC'yle tekrar test yap, sorun çözülürse bilgisayar yan odada sinyali düzgün alamıyor demek. Kablo çekmeyi deneyebilirsin. İlla kablosuz olsun dersen de Router alıp sinyali güçlendirebilirsin. Ya da Turkcell'i arayıp daha güçlü bi' modem isteyebilirsin. Oyun oynuyorsan en iyi çözüm kablo olur. Sinyal ne kadar güçlü olursa olsun WiFi'de her zaman gecikme olur.
Telefonda daha stabilse şüpheleri PC'ye yöneltmek lazım. Modemin yakınında hem telefonla hem de PC'yle tekrar test yap, sorun çözülürse bilgisayar yan odada sinyali düzgün alamıyor demek. Kablo çekmeyi deneyebilirsin. İlla kablosuz olsun dersen de router alıp sinyali güçlendirebilirsin. Ya da Turkcell'i arayıp daha güçlü bi' modem isteyebilirsin. Oyun oynuyorsan en iyi çözüm kablo olur. Sinyal ne kadar güçlü olursa olsun Wi-Fi'de her zaman gecikme olur.
Dediklerini düşündüm hatta denedim ama bir duvar arası diye 5 Mbps almak insanın zoruna gitmiyor değil, 15-20 bile alsam yeterli çünkü aynı odada bu değeri de görüp pingsiz oynayabiliyorum. Aklınıza başka fikir çözüm gelen var mı?