AAAplus Kilopat Katılım 19 Nisan 2015 Mesajlar 567 Çözümler 4 17 Haziran 2015 #1 Arkadaşlar ben SuperOnline'a geçtim bu sabah fakat hızım fotoğrafta gördüğünüz gibi yerlerde. Paketim 50mbps + 150gb AKK Sizce ne yapmalıyım ? Bu arada şunu fark ettim. Hız dengesiz bir şekilde birden yükselip iniyor.
Arkadaşlar ben SuperOnline'a geçtim bu sabah fakat hızım fotoğrafta gördüğünüz gibi yerlerde. Paketim 50mbps + 150gb AKK Sizce ne yapmalıyım ? Bu arada şunu fark ettim. Hız dengesiz bir şekilde birden yükselip iniyor.
Mustafa35 Hectopat Katılım 16 Aralık 2014 Mesajlar 670 Makaleler 3 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2015 #2 Yeni geçtiysen ve daha önce daha düşük Mbps kullanıyorsan, 50 mbps kaldırmıyor hattın. Hat kaldırmadığında kullandığın Mbps değerini, aşırı dalgalanma ve yüksek ping olur.
Yeni geçtiysen ve daha önce daha düşük Mbps kullanıyorsan, 50 mbps kaldırmıyor hattın. Hat kaldırmadığında kullandığın Mbps değerini, aşırı dalgalanma ve yüksek ping olur.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.471 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 17 Haziran 2015 #3 Önceki konunda aynı soruyu sormuşsun. Önceki konunda devam et ve cevabımı kontrol et.