Bu sorunu 2023 yılında interneti ilk bağlattığımda yaşadım 1 ay boyunca 20'den fazla talep açtım konuştum her şeyi yaptım. Elektrikçi çağırın dediler çağırdım sorun yok dediler. Uğraştım durdum en son kendi kendine düzeldi. Şimdi aynı problemı tekrar yaşıyorum modemde tüm ışıklar olması gerektiği gibi yanıyor fakat internet hem kablolu hem kablosuz fark etmiyor, çalışmıyor. Bir süre sonra internet ışığı yanmayı bırakıp (1-5 dakika arası) sonra kırmızı yanıyor ve uzun süre gelmiyor. Türk Telekom ekipleri geldi dediler caddede bulunan Telekom kutusundan binaya gelen kablolarda sorun yok, port değiştirdiler yine aynı, binada bulunan kutudan modeme gelen kablodada sorun olmadığını eğer ki bir sorun var ise modemde olabileceğini söylediler. Bunun üzerine 2 farklı modem ile denedim aynı sorunlar devam etti ne kadar ararsam arayayım geçiştirip duruyorlar. Bununla alakası var mı bilmiyorum fakat: Eklediğim fotoğrafta attainable Rate(Up/Down) kısmı sürekli değişiyor dün 35.000/99.000 di bugün farklı gösteriyor.
Şu anki durumdan gerçekten çok sıkıldım aynı sorunu yaşayan birisi varsa yardımcı olabilir mi taahhüt yaptırdılar iptalde edemiyorum. 1 yıldır 50/8 paketi kullandım bir sorun yaşamadım 5 gündür internetim böyle 12 Ekim gece 5 de bir sorun olmayan internet sabah 9 da ne hikmetse birden bu duruma düştü anlamış değilim.
İnternetimin.
ilk resim internet varken 2. resim yokken ( bu değerler sürekli değişiyor hiç sabit değil )
Format sonrası da bu şekilde değerler.
Modem hat değerlerimdeki şuan ekleyeceğim fotoğraftaki noise margin ve crc errors değerleri normal mi ?