Superonline internet yok

Cicikuş.

Centipat
İnternetim dün aniden gitti ve hala gelmedi. Müşteri hizmetleri ile görüştüm fakat bildiğiniz bir çözüm veya şüphelendiğiniz bir sorun varsa söylerseniz kendim çözmeyi deneyebilir veya gelen servis elemanına(ne zaman gelir bilinmez) kontrol etmesini söylerim. Normal çalışırken internet bir anda kesildi. Öncesinde 10-15 saniye önce pingim 2700'lere çıktı.(Bu ilk defa oldu.)Zaten gün içerisinde Wi-Fi sürekli kopuyor ancak ben bunu modemin rezilliğine bağlamıştım. Bir de bazen de internet gidiyordu yarım saat sonra geliyordu. Bu sefer gitti gelmedi bir gündür. Arada lan1-2-3-4 tuşları kısa süre beraber yanıp sönüyor. WAN ise bazen yanıp sönüyor çoğunlukla sönük o da. Modem kaynaklı bir sorun olabilir mi? Zira HG255S denilen illeti kullanıyorum. ZTE modem ile değiştirme talebinde bulunayım mı kullanan ve memnun kalmayan var mı bu modemden?

Son düzenleyen: Moderatör:
Modem kaynaklı bir sorun olabilir.O modemi çoğu insan beğenmiyor problemli bir modemmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…