Superonline İnternetin stabil olmaması ve kesilmesi

Melih Özönder

Megapat
Daha fazla  
Evet arkadaşlar başlığı doğru okudunuz. Yıl olmuş 2017 İstanbulda yaşıyorum ve internetim gidip geldiği için oyunlardan düşüyorum. Olduğu sırada da oynanmaz hale getiriyor zaten.

Şöyle açıklayayım internet sürekli kopmalar yaşıyor 1-3 dakika sonra kendine geliyor ki bu bile kanser. Ama beni en çok deli eden olduğu sıradaki halleri. Pingim mesela 65 MS diyelim. O 65 MS hiçbir zaman sabit kalmıyor sürekli bi aniden 70-75 MS'ye atıyor sonra düşüyor. Sonra birdaha bu sefer 130 MS'lere kadar atıyor. CS:GO gibi bir oyunda bir anda 10 MS atması bile çok kolay bir şekilde fark edilirken bu internet bir anda 100 MS atıp resmen çıldırtıyor. Hatta bazen 1500 MS'lere kadar çıkarıyor sonra düşüyor ama bu sık sık yaşanıyor. Bazende dediğim gibi internet kökten gidiyor. Sıkıntı kullandığım cihazın Wi-Fi'ında değil. Çünkü internet gidince evdeki tüm cihazların interneti gidiyor. Daha iyi anlamınız için CMD'den ping atıp konuya yükledim. Önceki sağlayıcım TTNET'ti bu sefer SUPERONLINE. Deneyelim diye aldık ama resmen pişman olduk. Ttnette hiç böyle bi sıkıntımız yoktu ama ev de başkaydı bilmiyorum belki sıkıntı Superonline'dan değildir bu yüzden. Ne yapma mı önerirsiniz ?

Dosya Ekleri

• ping.png
    ping.png
    16,9 KB · Görüntüleme: 137
Sıkıntınız Wi-Fi'da veya modemde. Kablo ile bağlanıp tekrar CMD ile 192.168.2.1'e ping atıp SS paylaşabilir misiniz? Sıkıntının Wi-Fi'dan mı yoksa modemden mi kaynaklı olduğunu tespit edip ona göre çözüm önerelim.

Ben TTNET kullanırken LOL'de sürekli 95-103 arası MS alıyordum. Türknet'e geçtim cok nadir yükseliyor MS. Şuan 67-71 aralığında dolanıyor. Türknet'e ilk geçtiğimde sürekli kopuyordu numaralarını aradım arıza kaydı bıraktım. 2 gün sonra dönüş yaptılar problemin düzeltildiğini söylediler. O gün bugün hiç kopmadı.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı