Superonline iptal olmadan Netspeed aktif olabilir mi?

UmuT_35

Kilopat
Daha fazla  
1 haftaya Superonline internetimin iptal sürecini başlatacağım. O sırada da Netspeed fiber abonelik işlemini başlatsam, sol iptal olmadan Netspeed aktif olabilir değil mi? Sonuçta biri TT altyapısı diğeri sol fiber altyapısı.

Dediğiniz gibi altyapılar farklı olduğu için Netspeed'in aktif olması için SoL aboneliğinizin iptal olmasını beklemenize gerek yok.

Bir servis sağlayıcısından diğerine geçerken, iptal etmekten ziyade Netspeed ile irtibata geçip hattını taşısan daha hızlı daha kolay olur diye düşünüyorum.

Netspeed nakil işlemlerini hallediyordu. Ben de Superonline kullanırken Netspeed'e geçmiştim. Superonline taahhüdüm bittiği için sıkıntı yaşamadım. Geçiş işlemlerim yaklaşık 1 hafta sürmüştü.

Peki hocam, taahhüdünüzün bitimine kaç gün kala nakil işlemini başlattınız ? Gidip 3-5 günün taahhüt ücretini çıkarmasınlar sonra. + İptal ederken ödemem gereken bir fatura daha var. Nakil olurken Netspeed onu ödemiyor. Karışıklık olmasın sonra ?

Gerek yok, Turkcell Superonline kendi altyapısında, Netspeed TT fiber altyapısında, yani özetle gerek yok.

İşimi garantiye alabilmek için taahhüdüm bittikten sonra başvurdum.

İşimi garantiye alabilmek için taahhüdüm bittikten sonra başvurdum.

Peki hocam taahhüt bitince eğer iptal etmezseniz, ertesi gün yüksek ücretlendirmeden başlatıyorlardı paketinizi. Öyle bir şey olmadı sizde ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…