Superonline iyi mi?

Pc--1

Decapat
Yakın zamanda taşınacağım ve Superonline kullanmayı düşünüyorum. Ping gibi sorunları var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır yok, ama bizde fiber altyapı olmadığı için biri video izlese diğeri rahat rahat internette gezinemiyor fiber altyapınız varsa sorun yok bu arada ping kopma gibi sorunlar hiç olmadı.

Superonline alınabilecek en iyi ISS bence. Ancak fiyatlandırması çok pahalı. Ben para verip kaliteli hizmet alacağım diyorsanız kesinlikle kullanılır.
Ama ucuz kullanayım diyorsanız Netspeed, Türknet, Millenicom gibi firmalara bakılabilir.

Superonline VDSL kullanıyorum. Canlı ders sırasında aniden internet gidnce kafayı yedim resmen. Diğer evlerde durum nasıldır bilmiyorum ama burada anlık kesintiler nadir de olsa var.

Yakın zamanda taşınacağım ve Superonline kullanmayı düşünüyorum. Ping gibi sorunları var mı?

Biz Superonline'a başvuru yapmıştık. Adamlar geldi modemi biz kurarız dedik. Vermediler çıkıp gittiler. Ustune sinirlenip binadaki kabloyu koparmislar. Musteri hizmetleri desen o ayrı mesele.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…