Superonline iyi midir?

kori

Megapat
Daha fazla  
Bazı konularda "Superonline'a sakın geçme pişman olursun" gibi cevaplar gördüm ve 1 ay içinde Superonline'a geçmeyi planlıyorum. İyi ve kötü yanlarını yazarsanız ve böyle cevap verenler neden böyle yazdıklarını belirtebilir mi?

Ben bir superonline kullanıcısıyım. Soruna kendimce cevap verebilirim.

Öncelikle müşteri hizmetleri konusunda gerçekten ilgili ve bilgili insanlardan kurulu. Sorun elbet çıkacak fakat benim için önemli olan sorun ile ne kadar ilgili olduğudur firmanın. Superonline de beni bu konuda fazlasıyla tatmin ediyor.

Çok oyun oynayan bir insanım, evde de internet kullanıyorlar, telefondan olsun diğer bilgisayarlardan olsun. Fakat şu ana kadar 1 ya da 2 kere lag sorunu yaşamışımdır, o da modem reslediğimde geçmişti.

Fiber konusunda da pek bir şey diyemem, çünkü burada alt yapısı olmadığı için kullanamıyorum fakat forumlarda ve sözlüklerde superonline fiber konusunda kötü bir şey duymadım.

Bende şunu söyleyebilirim. Yeni siteye taşındığımızda bütün site olarak interneti Superonline yaparsak internet ücretleri her eve ayrı olarak 50 tl fiyat biçtiler. 70mbps hız dediler 75gb AKK dediler. Bizde tamam dedik. İmza toplayıp işlemler yapıldı sonra tekrar geldiler. Tekrar imza topladılar. Sebep olarak ta önceki toplanan kağıtta sorun çıktı tekrar topluyoruz dediler. Buna da imza attık. Ay sonu geldi intenet modemi gelmemesine rağmen ücret kesildi üstelik 2 kere imza toplayıp 2 kere kayıt etmişlerdi bizi. Ayrıca 120 tl de açmak için para istemişlerdi bunu da iki kere aldılar. Sana tavsiyem işini sıkı tutmazsan sömürdükçe sömürüyorlar

Bende şunu söyleyebilirim. Yeni siteye taşındığımızda bütün site olarak interneti Superonline yaparsak internet ücretleri her eve ayrı olarak 50 tl fiyat biçtiler. 70mbps hız dediler 75gb AKK dediler. Bizde tamam dedik. İmza toplayıp işlemler yapıldı sonra tekrar geldiler. Tekrar imza topladılar. Sebep olarak ta önceki toplanan kağıtta sorun çıktı tekrar topluyoruz dediler. Buna da imza attık. Ay sonu geldi intenet modemi gelmemesine rağmen ücret kesildi üstelik 2 kere imza toplayıp 2 kere kayıt etmişlerdi bizi. Ayrıca 120 tl de açmak için para istemişlerdi bunu da iki kere aldılar. Sana tavsiyem işini sıkı tutmazsan sömürdükçe sömürüyorlar
Anladım.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı