Superonline kötü internet

tequila sunset

Hectopat
Daha fazla  
Tek kelimeyle berbat. Superonline kullanıyorum. Öncelerden 1080P video, Twitch'de yayın izlemek gibi şeyleri çok hızlı bir şekilde yapıyordum. Ama son 1 haftadır tek kelimeyle internet hızı berbat. Hız testlerim aşağıda duruyor. 12 Mbps internet var. Ama çok kötü. CS:GO oyununda ping olmasına hak veriyorum çünkü ülkemizde sunucuları yok. Evde kimse internet kullanmamasına rağmen böyle.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.JPG
    14,2 KB · Görüntüleme: 75
Herkeste böyle bir tek sende değil.
Üstelik bu dönemde daha da yavaş eğer paran varsa paketi yükselt yoksa idare edeceksin yapacak bir şey yok.

Son düzenleyen: Moderatör:

Müşteri hizmetlerini arayın ardından internet sorununuzu halledin ama şunu net olarak söyliyeyim corona virüs nedeniyle halk genelinin evde olması bu durumu çok etkiledi dün 300-400PINGIM vardı oyunlarda.

herkeste böyle birtek sende değil
üstelik bu dönemde dehada yavaş eğer paran varsa paketi yükselt yoksa idare edeceksin yapacak birşey yok
Biliyorum ama bu kadar da olmaz diye düşünüyorum. Google'da bile internet kapanıyor.
Müşteri hizmetlerini arayın ardından internet sorununuzu halledin ama şunu net olarak söyliyeyim corona virüs nedeniyle halk genelinin evde olması bu durumu çok etkiledi dün 300-400 INGIM vardı oyunlarda.
Anlıyorum. Yarın Valorant indireceğim. O oyunda da böyle ping olmaz herhalde. Çünkü adamların türk sunucuları var.

kardeş sen haline şükret benim pingim 6852 çıktı az önce

Hocam superonline altyapısı fiber olmadığı sürece pek tercih edilebilir durmuyor açıkcası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…