Superonline Kullanıcı Adı ve Şifreyi Vermiyor

ilkemdemirtas

Hectopat
Merhaba,

2 gün önce Vatan Bİlgisayar'dan DSL N17U Fiber modem satın aldım. Superonline aboneliğim var. Çok mutlu bir şekilde eve geçip yeni modemimi bağladım. Internet geldi. tam web sayfası açıyordum ki. Kullanıcı adınız yanlış, FIBER yazip vs vs. mesaj atın diye bir web sayfası çıktı önüme, aynen uyguladım. Tabi ki ne fiber kullanıcı adımı ne de şifremi vermedi, bunun üzerine Müşteri Hizmetlerini aradım. Kullanıcı adımı ve şifremi istiyorum aktarabilir misiniz dedim. Karşıdaki kişi "Superonline'nın size sağladığı modemden başka bir modem kullanamazsınız, çalışmaz. Ayrıca şifrenizi sizinle paylaşamam, modemle tanımlı geliyor göremiyoruz" dedi. "Peki şifre yanlış olunca bi sayfa var mesaj atmam gerekiyor atıyorum cevabı gelmiyor" dedim. Üzerine bana "O sayfa eski onun için böyle bi uyarı ile karşılaşıyorsunuz" dedi.

Tabi ki ben dumur bir durumdayım. Siz benim hakkım olan Fiber şifresini nasıl vermezsiniz ? Sözleşmenizde "Kullanıcı kendi modemimizin dışında modem kullanamaz" diye bir ibare mevcut değil, Ayrıca yönlendirdiğiniz sayfada resmen "dolandırıcılık yapıyorsunuz" mesaj atıyorum şifre filan gelmiyor" dedim. Kusura bakmayın şifrenizi paylaşamıyoruz böyle bi yetkimiz yok diye bir cevap aldım.

Şimdi size sormak istiyorum. Bu firmanın modemini kullanmak zorunda mıyım ? O zaman dışarıda satılan FIBERiber destekli modemler ne işe yarıyor? Şu an savcılığa elimde sözleşme, web sitesi örneği ile "Dolandırıcılık" adıyla suç duyurusunda bulunacağım. Daha önce başına böyle bir olay gelen var mıdır ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sözleşmede zaten müşteri no veya hizmet no ile şifre yazar. Onu yeni aldığın modemin web konfigure sayfasında yapılandıracaksın bu kadar. Sen daha ne şifresini istiyorsun? Eğer sözleşmede bulamadı isen eski modemini takar kullanıcı adını öğrenirsin. Şifreni de o modemde iken sorgularsın olur biter.
Eğer online işlem şifreni de bilmiyorsan;
Şifreni SIFRE yazıp 2222'ye gönderip öğrenebilirsin.

Son düzenleme:
Alamazsin cunku btk yasakladi her isp kendi modemiyle kullandirmak zorunda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı