Z Zuryf Picopat Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2023 #1 Modemim Turkcell Superonline modemi. Sıfırladım, kurulum nasıl yapılır hiç bilmiyorum, nereden yapacağım?
Modemim Turkcell Superonline modemi. Sıfırladım, kurulum nasıl yapılır hiç bilmiyorum, nereden yapacağım?
4 491824 Hectopat Katılım 25 Eylül 2021 Mesajlar 4.052 Çözümler 27 21 Aralık 2023 #2 Zuryf dedi: Modemim Turkcell Superonline modemi. Sıfırladım, kurulum nasıl yapılır hiç bilmiyorum, nereden yapacağım? Genişletmek için tıkla... Kurulum nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız önce sorsaydınız keşke bir yere sıfırlama öncesi. Modemi Turkcell gönderdiyse otomatik kurulması lazım zaten. Olmadıysa Turkcell hizmetlerini arayın. Kendiniz kurcalamayın. Artı 0 Eksi
Zuryf dedi: Modemim Turkcell Superonline modemi. Sıfırladım, kurulum nasıl yapılır hiç bilmiyorum, nereden yapacağım? Genişletmek için tıkla... Kurulum nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız önce sorsaydınız keşke bir yere sıfırlama öncesi. Modemi Turkcell gönderdiyse otomatik kurulması lazım zaten. Olmadıysa Turkcell hizmetlerini arayın. Kendiniz kurcalamayın.
İlkay Baki Bayram Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2019 Mesajlar 2.118 Makaleler 1 Çözümler 32 Yer Bursa 21 Aralık 2023 #3 Turkcell müşteri hizmetlerini arayın olayı anlatın, size doküman verecekler. Artı 0 Eksi