Superonline modeminin Wi-Fi ağı sürekli kopuyor

ernu

Kilopat
Yer
Kocaeli
Daha fazla  
Merhaba,

Yaklaşık 10 yıldır Superonline abonesiyim. Yaklaşık olarak 5-6 sene önce Superonline modemden bir Ethernet kablosu ile üst kata ikinci bir modem koydum (dubleks ev).
Üst kattaki modem zamanında Vodafone'nun vermiş olduğu benzer tipte bir modem. Sanıyorum ikinci modemi bir Access Point olarak ayarlamıştım, açıkçası hatırlamıyorum.

O günden beri Wi-Fi listesinde iki farklı internet olarak görünüyor ve istediğimiz modeme bağlanarak o modemden güçlü sinyal alıyorduk.
Fakat son 1 aydır ilk modem yani asıl modem olan Superonline'da sürekli kopma yaşıyoruz. Bilgisayarlar sürekli olarak üst kattaki ağı bağlanıyor, aşağıdakine bağlansak dahi bir süre sonra kopma oluyor.

Bu modemin problemi ne olabilir? Ne yapmam gerek?
Teşekkürler.

Kardeşim senin modem ömrünü doldurmuş. Benim amcamlarda Superonline kullanıyor onların eski bir modemi vardı Superonline'nin verdiği o modem sürekli cihazları internetten çıkartıp duruyordu 1 sene kadar amcamlar o bozuk modemi kullandılar sonra Superonline'den gelip modemi değiştirmişler eskiden 2Mbps zor veren internet yeni modeme geçince 80'lere çıktı yani kısaca seninkiyle aynı sorun vardı modemi değiştirmen gerek.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı