B BenBirHiçim Femtopat Katılım 2 Haziran 2025 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2025 #1 Biz Superonline yalın VDSL 24 Mbps internet paketini aldık da nasıl? Memnun musunuz?
Leon Dayı Megapat Cep Doktoru Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 13.552 Makaleler 9 Çözümler 74 Yer İstanbul, Türkiye 24 Temmuz 2025 #2 Turkcell Superonline aslında iyi de çok sansürcüler. Türk Telekom'un bile kaldırmadığı Kolay Kurulum ve QoS gibi ayarları sansürlemişler.
Turkcell Superonline aslında iyi de çok sansürcüler. Türk Telekom'un bile kaldırmadığı Kolay Kurulum ve QoS gibi ayarları sansürlemişler.
B BenBirHiçim Femtopat Katılım 2 Haziran 2025 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2025 #3 Leon Dayı dedi: Turkcell Superonline aslında iyi de çok sansürcüler. Türk Telekom'un bile kaldırmadığı kolay kurulum ve QoS gibi ayarları sansürlemişler. Genişletmek için tıkla... Onu duydum ama bilmiyorum ne derece etkiler normal bir kullanıcıyı.
Leon Dayı dedi: Turkcell Superonline aslında iyi de çok sansürcüler. Türk Telekom'un bile kaldırmadığı kolay kurulum ve QoS gibi ayarları sansürlemişler. Genişletmek için tıkla... Onu duydum ama bilmiyorum ne derece etkiler normal bir kullanıcıyı.
9 902722 Centipat Katılım 13 Mart 2025 Mesajlar 1.267 Makaleler 7 Çözümler 3 24 Temmuz 2025 #4 BenBirHiçim dedi: Onu duydum ama bilmiyorum ne derece etkiler normal bir kullanıcıyı. Genişletmek için tıkla... Berbat.
BenBirHiçim dedi: Onu duydum ama bilmiyorum ne derece etkiler normal bir kullanıcıyı. Genişletmek için tıkla... Berbat.
B BenBirHiçim Femtopat Katılım 2 Haziran 2025 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2025 #5 902722 dedi: Berbat. Genişletmek için tıkla... Yarın kuracaklar o zaman bakacağız umarım iyidir.