Crownguard Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 7.992 Makaleler 18 Çözümler 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2022 #11 UğurDündarın Dövdüğü Adam dedi: Ben modemi ellemedim, elektrik kesintisi de olmadı. Belirtilen süre bitince belirtilen değerler de sona erdi bende. Genişletmek için tıkla... Kanka öyle. Biraz çıkıştım mı? Yanlış anlama kötü bir şey demedim ama Turkcell kesebilir derken yani Turkcell eski hızına çeker demek istedim. Yani seninki de normal, bizde olanlar da. <3
UğurDündarın Dövdüğü Adam dedi: Ben modemi ellemedim, elektrik kesintisi de olmadı. Belirtilen süre bitince belirtilen değerler de sona erdi bende. Genişletmek için tıkla... Kanka öyle. Biraz çıkıştım mı? Yanlış anlama kötü bir şey demedim ama Turkcell kesebilir derken yani Turkcell eski hızına çeker demek istedim. Yani seninki de normal, bizde olanlar da. <3
T Turkish Delight Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 3.881 Makaleler 1 Çözümler 14 3 Ekim 2022 #12 Gitti 1gbbs. Merak iyi bişey değil.