Superonline ödenmiş ayın faturası bu ay tekrar gelmesi

Makaleler
3
Daha fazla  
Durum fotoğraftaki gibi ne diyeceğimi bilemiyorum. Ödediğim Şubat ayı faturası bu ay tekrar geldi aklım hayalim durdu, arkadaş ben bu faturayı ödemediysem kapalı halde mi kullandım interneti o kadar veriyi periler mi çekti? Yapmam gerekenleri anlatabilecek bir arkadaş olursa çok mutlu olurum.

Screenshot_2017-08-07-23-08-34.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Gerçekten ne diyeceğimi bilemiyorum. Şimdide Nisan ayının faturası geldi, kitlenip kaldım, sanırım Superonline bana bir çeşit şaka yapıyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2017-08-08-00-17-56.png
    Screenshot_2017-08-08-00-17-56.png
    19,6 KB · Görüntüleme: 120
Belge olmaması kötü olmuş müşteri hizmetlerini aradınız mı ?

PTT' ye gidip bir konuşun son ödediğiniz faturanın tekrar çıktısını alabilir misiniz bir bakın doğru yatırdığınızdan emin olun.

Annem iletişimcinin birinde ödemiş meğer faturayı, şimdi birde onlarla uğraşıcam. Neyse konu kilitlenebilir yardım için teşekkürler.

Gecmis olsun klasik senaryo bu.
Dolandiricilara odeme yapmissiniz. Bu kisiler fatura ucretini sizden nakit alip, odemeyi calinti kredi kartlariyla yapiyor. Kartin gercek sahibi bankadan parasini geri alinca sizinde faturaniz odenmemis oluyor.

Faturalari tekrar ve dogru duzgun pttden odemekten baska careniz yok. Hata sizde.

Gecmis olsun klasik senaryo bu.
Dolandiricilara odeme yapmissiniz. Bu kisiler fatura ucretini sizden nakit alip, odemeyi calinti kredi kartlariyla yapiyor. Kartin gercek sahibi bankadan parasini geri alinca sizinde faturaniz odenmemis oluyor.

Faturalari tekrar ve dogru duzgun pttden odemekten baska careniz yok. Hata sizde.
Bir nevi haklısınız dolandırıcılar fakat dediginiz türden değil, bunlar ödeme dekontlarını sağa sola atanların parasına çöküyor bana kalırsa. Yerel bir firma zaten bayiilik vererek yaygınlaştırıyor kendini, dün 13 Ağustosta iletişimciye gittim durumu anlattım firmayla iletişime geçti birkaç saat içinde tekrar ödediler.

Bir faturamı zamanında ödemiştim fakat onlar yüzünden açma kapama bedeli geldi. Mecbur olarak ödediler yine de bana gelecek ay açma kapama bedeli olan bir fatura gelecek, istesem tüketici hakem heyetine başvurarak bunu onlara ödetirim fakat ailem o yanlı değil bende pek dert etmedim. Sonuç: hem onlar hemde ben 25 TL zarara girdik, yarım akıllılar paraya çökmek isterken zarara girdiler, sinirim bozuldu.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı