A Ali Hilmi Yoctopat Katılım 10 Mart 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2022 #1 Speronline dışında başka bir internet sağlayıcısı ile TV+ aboneliğimi devam ettirebilir miyim?
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 10 Mart 2022 #2 Web, mobil, tabletten de izleyebilirsiniz.
Schweppes Megapat Katılım 5 Ağustos 2016 Mesajlar 615 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Mart 2022 #3 TV kutusuyla bağlayamazsın(Superonline kendi fiberi olmadan takmıyor kutuyu) fakat TV+'ın internet sayfasından üyeliğinle izleyebilirsin.
TV kutusuyla bağlayamazsın(Superonline kendi fiberi olmadan takmıyor kutuyu) fakat TV+'ın internet sayfasından üyeliğinle izleyebilirsin.
5 518815 Decapat Katılım 28 Ocak 2022 Mesajlar 438 Çözümler 3 10 Mart 2022 #4 Çözüldü: Turkcell TV+ Sadece Superonline İnternette mi Kullanılıyor? Sorum başlıkta. Misal sağlayıcım Milleni.com iken Turkcell TV+ edinebilir miyim? Bilgisi olan var ise yardımcı olabilir mi? www.technopat.net
Çözüldü: Turkcell TV+ Sadece Superonline İnternette mi Kullanılıyor? Sorum başlıkta. Misal sağlayıcım Milleni.com iken Turkcell TV+ edinebilir miyim? Bilgisi olan var ise yardımcı olabilir mi? www.technopat.net
kaane Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 4.151 Makaleler 1 Çözümler 10 10 Mart 2022 #5 Olmuyor
Cozen24 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Şubat 2014 Mesajlar 1.613 Makaleler 3 Çözümler 7 Yer Kadıköy Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2022 #6 Schweppes dedi: TV kutusuyla bağlayamazsın(Superonline kendi fiberi olmadan takmıyor kutuyu) fakat TV+'ın internet sayfasından üyeliğinle izleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... kaane dedi: Olmuyor Genişletmek için tıkla... Şu ürünle istediğin İSS ile izleyebilirsin. Web, mobil üzerinden bu cihaz olmadan da izleyebilirsin. TV+ Ready Özellikleri & Fiyatı - Turkcell Pasaj Turkcell Superonline ve Turkcell TV Ready fırsatları için siz de Turkcell Pasaj’ı ziyaret edebilirsiniz. www.turkcell.com.tr
Schweppes dedi: TV kutusuyla bağlayamazsın(Superonline kendi fiberi olmadan takmıyor kutuyu) fakat TV+'ın internet sayfasından üyeliğinle izleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... kaane dedi: Olmuyor Genişletmek için tıkla... Şu ürünle istediğin İSS ile izleyebilirsin. Web, mobil üzerinden bu cihaz olmadan da izleyebilirsin. TV+ Ready Özellikleri & Fiyatı - Turkcell Pasaj Turkcell Superonline ve Turkcell TV Ready fırsatları için siz de Turkcell Pasaj’ı ziyaret edebilirsiniz. www.turkcell.com.tr
The Engineer Hectopat Katılım 5 Kasım 2019 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mühendis 7 Nisan 2022 #7 Kendi uygulaması sayesinde tüm ISS üzerinden izleyebilirsiniz. Ben televizyonumda bu şekilde kullanıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Nisan 2022
Kendi uygulaması sayesinde tüm ISS üzerinden izleyebilirsiniz. Ben televizyonumda bu şekilde kullanıyorum.
A atalaymuhammet Hectopat Katılım 29 Aralık 2018 Mesajlar 3 31 Aralık 2022 #8 Cozen24 dedi: Şu ürünle istediğin ISS ile izleyebilirsin. Web, mobil üzerinden bu cihaz olmadan da izleyebilirsin. TV+ Ready Özellikleri & Fiyatı - Turkcell Pasaj Turkcell Superonline ve Turkcell TV Ready fırsatları için siz de Turkcell Pasaj’ı ziyaret edebilirsiniz. www.turkcell.com.tr Genişletmek için tıkla... Bu ürünü ADSL-VDSL internet almadan vermiyorlar. Az önce arayıp konuştum. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Aralık 2022
Cozen24 dedi: Şu ürünle istediğin ISS ile izleyebilirsin. Web, mobil üzerinden bu cihaz olmadan da izleyebilirsin. TV+ Ready Özellikleri & Fiyatı - Turkcell Pasaj Turkcell Superonline ve Turkcell TV Ready fırsatları için siz de Turkcell Pasaj’ı ziyaret edebilirsiniz. www.turkcell.com.tr Genişletmek için tıkla... Bu ürünü ADSL-VDSL internet almadan vermiyorlar. Az önce arayıp konuştum.
Cozen24 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Şubat 2014 Mesajlar 1.613 Makaleler 3 Çözümler 7 Yer Kadıköy Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2023 #9 atalaymuhammet dedi: Bu ürünü ADSL-VDSL internet almadan vermiyorlar. Az önce arayıp konuştum. Genişletmek için tıkla... Pasaj üzerinden satın alabilirsiniz hocam. Superonline ile konuştuysanız, onlar internet almadan vermiyorlar doğru. Ancak aşağıda attığım linkten satın alıp sonra Tv+ sitesinden paket satın alırsanız izleyebilirsiniz. TV+ Ready Özellikleri & Fiyatı - Turkcell Pasaj Turkcell Superonline ve Turkcell TV Ready fırsatları için siz de Turkcell Pasaj’ı ziyaret edebilirsiniz. www.turkcell.com.tr
atalaymuhammet dedi: Bu ürünü ADSL-VDSL internet almadan vermiyorlar. Az önce arayıp konuştum. Genişletmek için tıkla... Pasaj üzerinden satın alabilirsiniz hocam. Superonline ile konuştuysanız, onlar internet almadan vermiyorlar doğru. Ancak aşağıda attığım linkten satın alıp sonra Tv+ sitesinden paket satın alırsanız izleyebilirsiniz. TV+ Ready Özellikleri & Fiyatı - Turkcell Pasaj Turkcell Superonline ve Turkcell TV Ready fırsatları için siz de Turkcell Pasaj’ı ziyaret edebilirsiniz. www.turkcell.com.tr