Harleen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2018 Mesajlar 2.468 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2023 #1 Babam paket yükseltme yapmış ancak bu site sahte mi değil mi çözemedim. Bu fiyata 100Mbps 20 upload mümkün mü? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Temmuz 2023
Babam paket yükseltme yapmış ancak bu site sahte mi değil mi çözemedim. Bu fiyata 100Mbps 20 upload mümkün mü?
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 23 Temmuz 2023 #2 İlk attığınızda adres çubuğunda Superonline-line yazıyor. Superonline'ın böyle bir adresi olduğunu sanmıyorum. Alttaki site orijinal.
İlk attığınızda adres çubuğunda Superonline-line yazıyor. Superonline'ın böyle bir adresi olduğunu sanmıyorum. Alttaki site orijinal.
ebuwankenobi Centipat Katılım 10 Şubat 2023 Mesajlar 538 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2023 #3 Bence resmi kanallardan ulaşıp paket değişimi yapın. Site sahte çünkü.
React Centipat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 752 Çözümler 6 23 Temmuz 2023 #4 100 Mbps/20 Mbps olan paketi 220 TL'ye kullaniyorum.
Harleen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2018 Mesajlar 2.468 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2023 #5 Caner Uncu dedi: İlk attığınızda adres çubuğunda Superonline-line yazıyor. Superonline'ın böyle bir adresi olduğunu sanmıyorum. Alttaki site orijinal. Genişletmek için tıkla... Babamla şimdi konuştum da o altta ki siteden bu tarifeye tıkladıktan sonra o sahte dediğimiz siteye yönlendirmiş. Arayacaklarmış pederi. Sanırım iş birliği gibi bir durum var siteler arasında.
Caner Uncu dedi: İlk attığınızda adres çubuğunda Superonline-line yazıyor. Superonline'ın böyle bir adresi olduğunu sanmıyorum. Alttaki site orijinal. Genişletmek için tıkla... Babamla şimdi konuştum da o altta ki siteden bu tarifeye tıkladıktan sonra o sahte dediğimiz siteye yönlendirmiş. Arayacaklarmış pederi. Sanırım iş birliği gibi bir durum var siteler arasında.