Superonline 200 Mbps Wi-Fi kullanıyorum. Normalde stabil bağlantı alırken evin modeme uzak noktalarından internet bağlanınca oyundaki ping değerlerim artıyor. Mercusys MP500 PowerLine adaptör aldım ancak iki adaptör arasında eşleştirme sorunları oluyor. Odama direkt Ethernet çekemiyorum. Nasıl bir çözüm önerisi yaparsınız?
Arkadaşlar biraz garip bir başlık attım farkındayım tam olarak problemim şu fiber altyapı gelmeden önce VDSL altyapı kullanıyordum hiçbir şikayetim yoktu sonra binama fiber kutusu takmışlardı hem Telekom hem Superonline daha internet bağlanır bağlanmaz hemen oyuna girdim fakat bir 10 dakika...
Turkcell Superonline kullanıyoruz, internetin kalitesinde ciddi bir düşüş var. 10 yıllık müşterileriyiz ancak pek umurlarında değiliz. Kendileriyle iletişime geçtik ancak anlamamakta ısrarcılar. Böyle giderse iptal edip başka firmaya geçeceğiz. Son 1.5 haftadır hem kablolu hem kablosuz...
Neden sıkıntılı bir durum olacak ki? Cat6 destekli 20-25 metrelik kablolar işinizi görecektir. Eğer kabloyu yere koyamam ayak altında derseniz kapıların üst tarafından geçirebilirseniz süper olur.