I ignore18 Centipat Katılım 8 Mart 2020 Mesajlar 31 10 Temmuz 2021 #1 Arkadaşlar merhaba. Lafı uzatmadan konuya girmek istiyorum. Ev internetimde 2 gün önce Turkcell'e geçtim. Sizce internetimde problem var mı? Dosya Ekleri Adsız.png 125,4 KB · Görüntüleme: 87 Son düzenleyen: Moderatör: 10 Temmuz 2021
Arkadaşlar merhaba. Lafı uzatmadan konuya girmek istiyorum. Ev internetimde 2 gün önce Turkcell'e geçtim. Sizce internetimde problem var mı?
Patrixcs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2018 Mesajlar 8.753 Makaleler 5 Çözümler 12 Yer Marsilya 10 Temmuz 2021 #2 Paket kaybı var başa sunucuda dener misin? Bu IP adresine pingpletter yap. 3.120.0.0
I ignore18 Centipat Katılım 8 Mart 2020 Mesajlar 31 10 Temmuz 2021 #3 millonertiger dedi: Paket kaybı var başa sunucuda dener misin? Bu IP adresine pingpletter yap. 3.120.0.0 Genişletmek için tıkla... Öncelikle teşekkür ederim cevabınız için. Gerçekten hiç anlamıyorum değerlerden. Buyurun Dosya Ekleri Adsız1.png 144 KB · Görüntüleme: 62
millonertiger dedi: Paket kaybı var başa sunucuda dener misin? Bu IP adresine pingpletter yap. 3.120.0.0 Genişletmek için tıkla... Öncelikle teşekkür ederim cevabınız için. Gerçekten hiç anlamıyorum değerlerden. Buyurun
Patrixcs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2018 Mesajlar 8.753 Makaleler 5 Çözümler 12 Yer Marsilya 10 Temmuz 2021 #4 İnternetin paket kaybı var. Superonline müşteri hizmetlerini arayıp şikayette bulun paket kaybı yaşadığın ile ilgili.
İnternetin paket kaybı var. Superonline müşteri hizmetlerini arayıp şikayette bulun paket kaybı yaşadığın ile ilgili.
I ignore18 Centipat Katılım 8 Mart 2020 Mesajlar 31 10 Temmuz 2021 #5 millonertiger dedi: İnternetin paket kaybı var. Superonline müşteri hizmetlerini arayıp şikayette bulun paket kaybı yaşadığın ile ilgili. Genişletmek için tıkla... Aradım ve gün içinde gelip hallettiler. Şaşırdım doğrusu Teşekkür ederim tekrardan.
millonertiger dedi: İnternetin paket kaybı var. Superonline müşteri hizmetlerini arayıp şikayette bulun paket kaybı yaşadığın ile ilgili. Genişletmek için tıkla... Aradım ve gün içinde gelip hallettiler. Şaşırdım doğrusu Teşekkür ederim tekrardan.