Superonline port yönlendirme nasıl yapılır?

hefe0935

Decapat
Daha fazla  
Superonline modem kullanıyorum ve Minecraft için port yönlendrimem gerek. Bazı YouTube videolarına bakarak yaptım ama canyouseeme.org'da taratınca port kapalı gözüküyor. Acaba doğru mu yaptım? LAN yönetici kısmına aygıtımın IPv4'ünü yazdım.

1731617884291.png

Superonline modem kullanıyorum ve Minecraft için port yönlendrimem gerek. Bazı YouTube videolarına bakarak yaptım ama canyouseeme.org'da taratınca port kapalı gözüküyor. Acaba doğru mu yaptım? Lan yönetici kısmına aygıtımın IPv4'ünü yazdım.

Eki Görüntüle 2352763

Static IP tanımlatmanız gerek, eğer sadece Minecraft için kiralamanıza gerek yok ngrok vb gibi programlar işinizi görür.

Static IP tanımlatmanız gerek, eğer sadece Minecraft için kiralamanıza gerek yok ngrok vb gibi programlar işinizi görür.
Statik IP'ye gerek yok.

Superonline modem kullanıyorum ve Minecraft için port yönlendrimem gerek. Bazı YouTube videolarına bakarak yaptım ama canyouseeme.org'da taratınca port kapalı gözüküyor. Acaba doğru mu yaptım? LAN yönetici kısmına aygıtımın IPv4'ünü yazdım.

Eki Görüntüle 2352763
Modem arayüzünden modemin güvenlik duvarını açmayı dene. Bende böyle çözülmüştü.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı