spezi Kilopat Katılım 18 Ocak 2018 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2018 #1 Selam, UDPTCP PS4 için bu portları açmam gerekiyor, bunları nasıl açabilirim arkadaşlar yardımcı olabilecek var mı ? Modemim Huawei HG255s, internet Turkcell Superonline
Selam, UDPTCP PS4 için bu portları açmam gerekiyor, bunları nasıl açabilirim arkadaşlar yardımcı olabilecek var mı ? Modemim Huawei HG255s, internet Turkcell Superonline
Emircan Döndü Megapat Katılım 19 Şubat 2017 Mesajlar 715 Makaleler 5 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2018 #2 Takıldığın bir yer olursa sorabilirsin. Az uz biliyorum bu modelde açmayı.
spezi Kilopat Katılım 18 Ocak 2018 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2018 #3 Bu sayfaya geldikten sonra ne yapmam lazim? O rakamlari nereye nasil yazicam mesela Yardimci olacak var mi ? Son düzenleme: 17 Kasım 2018
Bu sayfaya geldikten sonra ne yapmam lazim? O rakamlari nereye nasil yazicam mesela Yardimci olacak var mi ?
Houstache Hectopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2021 #4 spezi dedi: Bu sayfaya geldikten sonra ne yapmam lazim? O rakamlari nereye nasil yazicam mesela Yardimci olacak var mi ? Genişletmek için tıkla... kardeşim nasıl yaptın bende de aynı modem var yardım edermisin
spezi dedi: Bu sayfaya geldikten sonra ne yapmam lazim? O rakamlari nereye nasil yazicam mesela Yardimci olacak var mi ? Genişletmek için tıkla... kardeşim nasıl yaptın bende de aynı modem var yardım edermisin