Superonline sabit numarayı taşımıyor

odell

Kilopat
Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar. 3 hafta önce Superonline Fiber'e geçtim. Yanında ücretsiz olarak 100 dakika veriyorlardı. İnternet başvurumla beraber sabit numara taşıma için de başvurdum. Gelip kurulum yaptılar internete girebiliyorum, maksimum 160 saat içinde numara taşıma işleminizi tamamlayacağız şeklinde mesaj atmalarına rağmen tam 3 haftadır telefonu kullanamıyorum. Kurulum yapan ekip numara taşınana kadar normal şekilde kullanabileceğimi söylemişti ancak telefon da kesildi sonradan. Müşteri hizmetlerini arıyorum, bayidekilerin ayrı bir sözleşme için gelmeleri gerekiyor, ondan sonra aktif olacak diyorlar ancak bayiden kimse aramıyor. Güya beni bayiyle iletişime geçiyorum diyip telefonda bekletiyorlar. Dün de aradım gün içinde mutlaka iletişime geçilecek denildi ancak arayan yok yine. Şu sözleşme işi de doğru mudur bilmiyorum gerçekten ayrı bir sözleşme mi gerekiyor telefon için?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı