Umarım test sonuçları gibidir. Speedtest sitesine vanalar sınırsız açık. Diğer kullanımlarda sorunlar ortaya çıkıyor. Yani kabaca şöyle diyeyim oyunda adamı vurduğunu sanırsın bir bakmışsın sen ölmüşsün. Bir üstteki mesajımda konu linki var oradan da okuyup anlarsınız ne demek istediğimi.
Aynı firmadan aynı alt yapıdan ben 100 MB alırken sen 1000 simetri alıyorken yani sonuçta dediğim gibi altyapı firma vs aynı olduğu için sansür engelleme kısıtlama vb sorunlar 100 MB alanda da 1000 MB simetri alanda da vardır.
Çok çok çok nadir şanslı bölge şanslı kullanıcılar var. Umarım şanslı kullanıcılardan olursunuz.
50-100- hata 500 MB kullanan kullanıcılar fiyatı kısmen ucuz olduğu kısmen çok ses etmiyordu bu sorunlara. Benim gibi ses çıkaranlarda var.
Şimdi 1000 simetri internet kullanmak için modem ücreti ve aylık 2-3 bin TL ödeyip sansür engelleme kısıtlama vb sorunlara kimse ses çıkarmamazlık yapmayacaktır. Yani firma resmen kendi sonunu hazırlamış. Sabırsızlıkla bekliyorum bakalım neler olacak. 100/20 MB kullanırken ben forumlarda şikayet ederken sorunları anlatırken tehdit edildim hakaret edildi paralı trol denildi.
Dışarıdan bakıldığında Ferrari görünümlü ama aslında tüplü Şahin motorlu.