Superonline sonrası internet tercihi

Chrykos

Hectopat
Daha fazla  
Selam forum üyeleri. Turkcell Superonline internetimin bitmesine 2 ay kaldı. Ben de 90TL'ye 15Mbps download aldığım için değiştirmeye karar verdim. 4 farklı firma ile görüştüm onların fiyatlandırması aşağıda mevcut:

VDSL.

1-TürkNet:

50 Mbps'e kadar download 4 Mbps'e kadar upload - 95, 00 TL/Ay.

2-NetSpeed:

NetSpeed maks 50 verebiliyor. 50'lik tarifesi yok. En az 35 en fazla 75 verebiliyor.

50 Mbps'e kadar download 5 Mbps'e kadar upload - 94, 00 TL/Ay.

Bana sundukları bilgi bu şekilde. Kablonet ile görüştüm fakat Kablonet'in alt yapısı yok. Bir de Millenicom adlı bir firma ile tanıştım. Superonline'dan bana fiber altyapı kaldı. Diğer firmalar (TürkNet, NetSpeed) bana sadece VDSL'den verebileceklerini söylediler fakat Millenicom ise Superonline'a ait fiber kablosunu kullanabileceklerini söylediler. Onların fiyatlandırması aşağıdaki gibi:

50 Mbps'e kadar download 5 Mbps'e kadar upload - 89, 00 TL/Ay.
100 Mbps'e kadar download 5 Mbps'e kadar upload - 129, 00 TL/Ay.

Sizce hangisini seçmeliyim. Bir hayli kararsız kaldım. Hangi firma daha iyi olur?

Selam forum üyeleri. Turkcell Superonline internetimin bitmesine 2 ay kaldı. Ben de 90TL'ye 15Mbps download aldığım için değiştirmeye karar verdim. 4 farklı firma ile görüştüm onların fiyatlandırması aşağıda mevcut:

VDSL.

1-TürkNet:

2-NetSpeed:

NetSpeed maks 50 verebiliyor. 50'lik tarifesi yok. En az 35 en fazla 75 verebiliyor.

Bana sundukları bilgi bu şekilde. Kablonet ile görüştüm fakat Kablonet'in alt yapısı yok. Bir de Millenicom adlı bir firma ile tanıştım. Superonline'dan bana fiber altyapı kaldı. Diğer firmalar (TürkNet, NetSpeed) bana sadece VDSL'den verebileceklerini söylediler fakat Millenicom ise Superonline'a ait fiber kablosunu kullanabileceklerini söylediler. Onların fiyatlandırması aşağıdaki gibi:

Sizce hangisini seçmeliyim. Bir hayli kararsız kaldım. Hangi firma daha iyi olur?
SOL tarafında 100/5 tarife ayda 130TL ayrıca 200/5 paket de 150TL fiyata satılıyor. Evde sadece SOL Fiber varsa bence VDSL altyapıya bulaşmadan bunlardan birini al.

VDSL.

1-TürkNet:

2-NetSpeed:

TürkNet 85 TL olması gerekiyor hocam doğru fiyat olduğuna emin misiniz? 2-3 saat kadar önce başvuru yaptım ben.

TürkNet 85 TL olması gerekiyor hocam doğru fiyat olduğuna emin misiniz? 2-3 saat kadar önce başvuru yaptım ben.
Evet, eminim.
Hocam ben Türk Telekom altyapısında Millenicom müşterisiyim. Herhangi bir sorun çıkarmadılar, sorunlarım genelde Telekom tarafından oldu. 😀
Ben de Millenicom’a geçiş yaptım. Tek 100 veren oydu. Şu anlık memnunum.
Oyunlarda pinginiz nasıl? Bir de bu firma nasıl bir firma pişman etmez inşallah
SOL tarafında 100/5 tarife ayda 130TL ayrıca 200/5 paket de 150TL fiyata satılıyor. Evde sadece SOL Fiber varsa bence VDSL altyapıya bulaşmadan bunlardan birini al.
SOL dan kastettiğiniz nedir
Daha iyi öneriniz var mı sanırım şuan Millenicom gibi duruyor

@Chrykos sol dediğinde demek istediği Superonline demek istiyor.
Bu attğım kampanyalar fiyatına göre Türkiye'de iyi.

@Chrykos sol dediğinde demek istediği Superonline demek istiyor.
Bu attğım kampanyalar fiyatına göre Türkiye'de iyi.
Nedendir bilmiyorum ama artık SuperOnline'ye pek sıcak bakamıyorum. Şuan için Millenicom düşünüyorum. Sizce alınmalı mı yoksa pişman eder mi?

@Chrykos Superonline Türkiye'de en iyi hizmeti veren firmaların başında gelir. Millenicom'da TT altyapısı kullanırsan daha kötü olur. Superonline kullanırsan 100 Mbps 130 TL gibi bir şey di. Ama Superonline altyapısında öyleydi. Superonline ile aynı fiyata geliyor üstelik 20 TL verip. 200 Mbps download almak daha mantıklı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı