Chrykos
Hectopat
Daha fazla
Selam forum üyeleri. Turkcell Superonline internetimin bitmesine 2 ay kaldı. Ben de 90TL'ye 15Mbps download aldığım için değiştirmeye karar verdim. 4 farklı firma ile görüştüm onların fiyatlandırması aşağıda mevcut:
VDSL.
1-TürkNet:
50 Mbps'e kadar download 4 Mbps'e kadar upload - 95, 00 TL/Ay.
2-NetSpeed:
NetSpeed maks 50 verebiliyor. 50'lik tarifesi yok. En az 35 en fazla 75 verebiliyor.
50 Mbps'e kadar download 5 Mbps'e kadar upload - 94, 00 TL/Ay.
Bana sundukları bilgi bu şekilde. Kablonet ile görüştüm fakat Kablonet'in alt yapısı yok. Bir de Millenicom adlı bir firma ile tanıştım. Superonline'dan bana fiber altyapı kaldı. Diğer firmalar (TürkNet, NetSpeed) bana sadece VDSL'den verebileceklerini söylediler fakat Millenicom ise Superonline'a ait fiber kablosunu kullanabileceklerini söylediler. Onların fiyatlandırması aşağıdaki gibi:
50 Mbps'e kadar download 5 Mbps'e kadar upload - 89, 00 TL/Ay.
100 Mbps'e kadar download 5 Mbps'e kadar upload - 129, 00 TL/Ay.
Sizce hangisini seçmeliyim. Bir hayli kararsız kaldım. Hangi firma daha iyi olur?
VDSL.
1-TürkNet:
50 Mbps'e kadar download 4 Mbps'e kadar upload - 95, 00 TL/Ay.
2-NetSpeed:
NetSpeed maks 50 verebiliyor. 50'lik tarifesi yok. En az 35 en fazla 75 verebiliyor.
50 Mbps'e kadar download 5 Mbps'e kadar upload - 94, 00 TL/Ay.
Bana sundukları bilgi bu şekilde. Kablonet ile görüştüm fakat Kablonet'in alt yapısı yok. Bir de Millenicom adlı bir firma ile tanıştım. Superonline'dan bana fiber altyapı kaldı. Diğer firmalar (TürkNet, NetSpeed) bana sadece VDSL'den verebileceklerini söylediler fakat Millenicom ise Superonline'a ait fiber kablosunu kullanabileceklerini söylediler. Onların fiyatlandırması aşağıdaki gibi:
50 Mbps'e kadar download 5 Mbps'e kadar upload - 89, 00 TL/Ay.
100 Mbps'e kadar download 5 Mbps'e kadar upload - 129, 00 TL/Ay.
Sizce hangisini seçmeliyim. Bir hayli kararsız kaldım. Hangi firma daha iyi olur?