Superonline taahhüt bitince modem iadesi ister mi?

145773

Hectopat
Makaleler
2
Taahhutumun bitmesine az kaldi. Turknet'e gecmeyi dusunuyorum. Taahhutum bitince modem iadesi istenecek mi?

Her ay fatura ile birlikte modemin parasını da ödüyorsunuz diye biliyorum.

Antlaşmayı nasıl yaptığınıza göre değişir eğer ki modemi kiraladıysanız geri isterler ama ek olarak satın alıp faturaya yansıtma yaptıysanız modem sizde kalır ve istemezler, antlaşmanız bittikten sonra indirimli fiyat sona erer paketinizin standart fiyatında kullanıma devam edersiniz.

+7 Lira sanırım.
Ben 1 ay önce Türk Telekom ile taahhüt yaptım. Her ay modem için ekstra para ödüyorum. Abonelik iptali olduğunda ya modemi iade ediceğim yada kalan parasını ödeyeceğim. Taahhütüm bitince modemi iade etmiyorum.

Hayır, taahhüt bitmeden abonelik sonlandırırsanız ya modemi ya da ücretini istiyorlar sizden. Taahhütünüz bitince modemi almıyorlar. Çünkü zaten parasını ödemiş oluyorsunuz faturanızla beraber. KabloNet ve TTNet modemleri hala bende duruyor Satsan para da etmiyor zaten

Zaten modemim bende kalsa da Turknet konusunda isime yaramayacak. her turlu yeni modem almam lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…