Etzel_13 Kilopat Katılım 8 Ekim 2019 Mesajlar 139 Çözümler 2 9 Eylül 2020 #11 Cihazları kabloları ile birlikte teslim etmeniz gerekiyor. Bir Superonline şubesine gittiğinizde iptal faksını çekip cihazları gönderiyor onlar.
Cihazları kabloları ile birlikte teslim etmeniz gerekiyor. Bir Superonline şubesine gittiğinizde iptal faksını çekip cihazları gönderiyor onlar.
Elementor Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 3.234 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer Diyarbakır 9 Eylül 2020 #12 ApRa dedi: Sonrasında modemi teslim etmenizi isteyecekler. Bu kadar. Genişletmek için tıkla... Bu süre zarfında bize modemi satmışlar mıydı yoksa kiralatmışlar mıydı? Değişik..
ApRa dedi: Sonrasında modemi teslim etmenizi isteyecekler. Bu kadar. Genişletmek için tıkla... Bu süre zarfında bize modemi satmışlar mıydı yoksa kiralatmışlar mıydı? Değişik..
2 261538 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mayıs 2017 Mesajlar 7.632 Makaleler 98 Çözümler 213 9 Eylül 2020 #13 @Dos Superonline modemi satmıyor, kiralıyor. Kalmasını isterseniz parasını isterler.
F fatihemre2020 Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 89 10 Eylül 2020 #14 Etzel_13 dedi: Cihazları kabloları ile birlikte teslim etmeniz gerekiyor. Bir Superonline şubesine gittiğinizde iptal faksını çekip cihazları gönderiyor onlar. Genişletmek için tıkla... İptal etmekten vazgeçtim bir şekilde anlaştım iptal faksını onlar göndermiyormuş bizim dilekçiyi doldurup faks olarak çekmemiz gerekiyormuş.
Etzel_13 dedi: Cihazları kabloları ile birlikte teslim etmeniz gerekiyor. Bir Superonline şubesine gittiğinizde iptal faksını çekip cihazları gönderiyor onlar. Genişletmek için tıkla... İptal etmekten vazgeçtim bir şekilde anlaştım iptal faksını onlar göndermiyormuş bizim dilekçiyi doldurup faks olarak çekmemiz gerekiyormuş.
Etzel_13 Kilopat Katılım 8 Ekim 2019 Mesajlar 139 Çözümler 2 10 Eylül 2020 #15 fatihemre2020 dedi: İptal etmekten vazgeçtim bir şekilde anlaştım iptal faksını onlar göndermiyormuş bizim dilekçiyi doldurup faks olarak çekmemiz gerekiyormuş. Genişletmek için tıkla... Ben iptal ederken şubedeki görevli çekmişti faksı. Hayırlısı olsun.
fatihemre2020 dedi: İptal etmekten vazgeçtim bir şekilde anlaştım iptal faksını onlar göndermiyormuş bizim dilekçiyi doldurup faks olarak çekmemiz gerekiyormuş. Genişletmek için tıkla... Ben iptal ederken şubedeki görevli çekmişti faksı. Hayırlısı olsun.