Superonline torrent hız sorunu

ozer0610

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar superonline'ın 50mbs hızındaki tarifesini kullanıyorum. Az öncedr açtım aynı konuyu oyun indiriyordum eğer okuyorsa söyleyeyim oyunları kordan indiririm beğenirsem orijinalini alırım. Her neyse ayda yılda birdir zaten bu oyun indirme olayı. Dizi bölümleri indirmeye çalışıyorum adsl kullanırken 1mbd civarında idi şimdi çok komik bir rakamla 7 kbs falan. Nedir bu saçmalığın sebebi bilen var mı çıldıracağım artık.

Son düzenleyen: Moderatör:
Seeder çok yoksa acayip yavaş iner. Seeder'in Türkçe karşılığı tohumlamaktır. Dünyadaki en iyi internete sahip olsan da fazla seed edilmemiş ise yavaş iner yine. Seed etmek için dosya indikten sonra "Gönderiliyor" yazısı bir gün kalsın. İnternetinizi pek etkilemez ve diyelim o Torrent silindi. Seed ettiğiniz için o Torrent'i daha hızlı indirirsiniz. Mesela 1 GB'lik bir dosya indiriyorsun ama Seed eden kişi çok az. O zaman 4-5 saate iner. Birde diyelim 4 GB'lik bir dosya indiriyorsun ve seed eden bir çok insan var. O zamanda 1 saate iner. Yani indirdiğin dosya iyi seed edilmemişse yapacak bir şey yok. Bekle yada orijinal al direk.

Leecher/seeder oranı önemli. Bu oran sıfıra yaklaştıkça hızın kalitesi artar. Kullandığın trackerin seedbox desteği var mı?
Modemden port açtın mı? Açıksa portu kontrol et. Port açıksa L/s oranı tutmuyordur.

Öncelikle hepinize yardımcı olduğunuz için teşekkür ediyorum. Track nedir bilmiyorum açıkçası. Seed ile alakalı bir sorun olduğunu düşünmüyorum çünkü; Daha önce indirdiğim bir torrenti yeniden indirmeye çalıştığımda da aynı sorun oluyor adsl iken dediğim gibi 1mbs ile falan iniyordu. Port olayına gelecek olursak port açmadım çünkü port açarsanız evinizin bir penceresi açık olurmuş gibi örnekler veriliyor. Bu port açmanın güvenliği hakkında bilgi verirseniz sevinirim bütün işlerimi bu ağ üzerinden hallediyorum herhangi bir açık hiç ii olmaz benim için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…