Superonline upload hız düşüşü

Ben bağlatalı 10 gün oldu bende bir problem yok pandemi sürecine yetişemedim en yoğun olduğu saatler en fazla upload hızım 4.8 değerlerinde oluyor.

Eki Görüntüle 623688

Sen İstanbul Beşiktaş'ta TürkNet fiber kullanmıyor muydun? Benmi yanlış hatırlıyorum.
Upload hızları geçici şekilde yükseltildi ve zamanı gelince düşürüldü. Zaten yasal olarak başlarına bela açmamak için kimi müşterilere faturada, kimi müşterilerine mail atarak durumu belirtiler.

İstediğiniz kadar kayıt açın yükselmeyecek.

Turkcell baktı altyapı kaldırıyor, 20 Mbps upload içeren paket çıkardı.

Turkcell bu paketi çıkardığı için TT'de aynı imkan doğdu. Yakın zamanda TT'de upload paketi çıkarır.

Yani kapitalistlerin bile imrenerek izlediği bir politikaları var.

Türk Telekom acaba ne zaman 20 Mbps'lik upload paketi çıkarcak :(

Son düzenleme:
Türk Telekom acaba ne zaman 20 Mbps'lik upload paketi çıkaracak ?

Turkcell SOL çıkardığına göre TT'de çıkaracaktır. Kesin süre vermek doğru olmaz ama pazarlama birimi biraz akıllı davranıyorsa 6 ay içinde çıkarması lazım.

Bu arada siteye tekrar baktım o tarifeyi kaldırmışlar galiba.

Turkcell sol çıkardığına göre TT'de çıkaracaktır. Kesin süre vermek doğru olmaz ama pazarlama birimi biraz akıllı davranıyorsa 6 ay içinde çıkarması lazım.

Bu arada siteye tekrar baktım o tarifeyi kaldırmışlar galiba.

Hayır kaldırmamışlar. Yok Böyle Hız Kampanyası - TURKCELL SUPERONLINE.
Daha sonra konuyu çaldığı ortaya çıktı konunun gerçek sahibi geldi ve olanları anlattı bir nevi konu hırsızı forumda hit kasabilmek için açmış o konuyu.

Onu biliyorum arkadaşla dalga geçiyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı