Superonline Upload Hızı Arttırma?

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar iyi akşamlar. Youtube kanalıma video upload ediyorum ama bu süreç çok uzun sürüyor. 2 Gb bir video 6 saat sonra upload edebildim ve gerçekten sinir bozucu bir durum. Süperonline kullanıcısıyım program ile olacak iş ise daha uygun olur şimdiden sağolun.

Program ile halledileceğini zannetmiyorum. Süperonline ı arayıp bulunduğunuz bölgeye en fazla ne kadar Upload hızı verebileceklerini öğrenin. Altyapın ve maddi durumun elveriyor ise özellikle upload hızı yüksek bir tarife seçip, tarifenizi değiştirmenizde fayda olacaktır.

Peki arkadaşlar ücretlendirme olur mu? Neden böyle bir soru sordum çünkü benim upload hızım gereğinden de düşük internetle ilgili bir sorun olduğunu düşünüyorum.

Ücret olur mu sorusundan kastınız müşteri hizmetleriyle telefon üzerinden görüşmeniz ise evet görüşmenin her bir dakikası sizin telefon faturanıza yansımakta. Biz aradığımızda gelen tüm yetkililer bu tip cümleleri kullanıp 30 dakikadan az bir sürede internetimiz hakkında kesin bir cevap vermiyodu ve en sonunda kaba bir dille konuşup kapatıyorduk. " Bir dakika efendim kontrol ediyorum.
Sorun bizden kaynaklanmıyor sizin evinizin hattında sorun var. " gibi cümleler. Benim size tavsiyem konuşmayı kısa tutup yetkili kişiyle biraz daha kesin bir dille konuşursanız herhangi bir sorun varsa evinize servis gönderirler diye düşünüyorum. Biraz fazla uzatmış olabilirim kusura bakmayın fakat konu süperonline müşteri hizmetlerinin kalitesi olunca sinirlerim biraz geriliyor. Tekrardan kusura bakmayın.

Bu tür sorunları Ttnet ile de yaşadım ve sonuna kadar haklısınız. Ücretlendirme konusuna gelirsek telefon üzeri ücretlendirmeyi kast etmemiştim, eğer internetim de sorun yok ise upload hızımı artırmak istediğimde ücret ortalama ne kadar artar bunu merak ettim.

Upload hızını artırmak için büyük ihtimalle tarife değiştirmeniz gerekicektir ama benimde pek bir bilgim yok yanlış yönlendirmek istemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…