Superonline vadedilen hızları vermiyor ve yardımcı olmuyor

Mhmtklcts

Decapat
Daha fazla  
Merhaba evimde uzun zamandır Vodafone internet kullanıyordum bu zamana kadar en ufak bir sorun yaşamadım, 2 ay önce birisi gelip kapımı çaldı ve Turkcell'den geldiğini, apartman da sadece Superonline fiber internet bulunduğunu ve diğer firmaların Turkcell alt yapısını kullandığını, eğer Superonline'a geçersem şu an kullandığım internetten 2 kat daha kaliteli internet kullanabileceğimi söyleyerek beni ikna etti ve geçtim.
İnternetin bağlandığı günden beri ağzımdan burnumdan geldi sürekli kopma, yan odada dahi Wi-Fi çekmemesi, birden fazla cihaz bağlandığında internetin yavaşlaması bir sürü sorunlar başladı, en kötüsü de ben Online oyun oynuyorum ve Superonline'da paketloss sorunu yaşıyorum, müşteri hizmetlerini aradım hiçbir sorun yok her şey yolunda diyor.

Ben modemi resetlemekten reset tuşunu bozacak hale geldim buna rağmen hiçbir sorun yok diyor, zaten teknik bir bilgiye sahip olduğuna hiç inanmıyorum tamamen ezbere konuşuyor. Bu interneti kapattırmak istiyorum 3.500-4.000TL arası cayma bedeli çıkarıyor. Vodafone kullanırken 300TL ödüyordum şu an Superonline'a aylık 800TL ödüyorum, ben bunlardan nasıl kurtulurum yardım eder misiniz?

Tüketici hakem heyetine başvurun hocam. Sorununuzla ilgili herşeyin kanıtını alın ve şikayette bulunun. Anlaşmada vadettikleri hizmeti vermiyorlarsa caymakta serbestsiniz.

Tüketici hakem heyetine başvurun hocam. Sorununuzla ilgili herşeyin kanıtını alın ve şikayette bulunun. Anlaşmada vadettikleri hizmeti vermiyorlarsa caymakta serbestsiniz.
biraz araştırma yaptım, ikameti hizmet veremedikleri bir yere aldırınca mecbur kapatmak zorunda kalıyorlarmış. Bunu bi deneyeceğim acaba işe yarar mı?

biraz araştırma yaptım, ikameti hizmet veremedikleri bir yere aldırınca mecbur kapatmak zorunda kalıyorlarmış. Bunu bi deneyeceğim acaba işe yarar mı?
Evet bu yaygın bir şekilde fazla uğraşmadan sözleşme feshi için kullanılan bir yöntem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…