Superonline VDSL aboneliklerinde hangi modemi veriyor?

umutcanceylan

Hectopat
Yer
Amasya
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba, Superonline VDSL 50 Mbps altyapısındakilere hangi modemi veriyor bilgisi olan var mı?

Evet hocam 50 download 13 upload. Keenetic Omni DSL kullanıyorum bayağı memmunum.
ZTE H3600 bu modem hiç fena değilmiş. Bunu istesem bunu verirler mi acaba? Eskiden hangi iss kullanıyordunuz, ben şu anda Vodafone kullanıyorum ping sorunum var.

Bunun tipinde hayır yok be. Hocam altyapınız nedir? Bunu getirirlerse ben bunları evden içeri almam.

Hocam bu arada, aboneliğiniz VDSL mi?
Bu arada bu modemi verirlerse kullanmayın günde 2 kez kopma yaşıyordum. İllaha müşteri hizmetlerini arıyordum. Leş gibi bir modem.

ZTE H3600 bu modem hiç fena değilmiş. Bunu istesem bunu verirler mi acaba? Eskiden hangi iss kullanıyordunuz, ben şu anda Vodafone kullanıyorum ping sorunum var.
Netspeed kullanıyordum. Netspeed en iyi ISS'tir gönlümde. Ama malum her dakika zam geliyor. Değerler aynı kaldı.

ZTE H3600 bu modemi versinler başka bir şey istemiyorum hocam. Pişmanlığınız oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…