Merhaba arkadaşlar.
7-8 yıldır Superonline VDSL kullanıcısıyım, son 1 haftadır internetimde sorun yaşıyorum ve çözüm bulamıyoruz. İnternetimde birden kopma olmaya başladı. Kafanızı şişirmeyerek görüşme süreçlerinden bahsetmeden yapılan işlemlerden bahsedeyim, modemim değiştirildi, bina girişinden daireye kadar gelen kablo tamamen yenilendi bina girişinden direkt modeme CAT6 kablo çektik sorunumda hiçbir değişiklik olmadı. İnternet paketim 50Mbps VDSL paketti bunu 24'lük pakete indirdik yine bir değişiklik olmadı. Modem arayüzünü kopma anında ve kopma olmayan zamanlarda olmak üzere ekledim. Bu aşamadan sonra ne yapabilirim tavsiyesi olan var mıdır?
Kopma olmayan aktif kullanım yapılabilen sıradan bir an
Paketimi 35 ve 24e sabitlediğimde kopma olan anlar.
Ek olarak Superonline'yi arayıp kayıt oluşturuyorum son 3 gündür herhangi bir müdahalede bulunmuyorlar yapılabilecek her şeyi yaptığımı düşünüyorum, şu an modem, adaptör, bina ve daire tesisatı, modemi kullandığımız priz dahil her şey tamamen yenilenmiş durumda. Sorunda en ufak bir değişiklik yok. Superonline'yi arayarak kayıt açıyorum ertesi gün gelen giden olmadan, benden bilgi alınmadan kaydı kapatıyorlar arayıp tekrar oluşturuyorum aynı süreçleri tekrar tekrar yaşıyoruz kısaca. Önerisi olan varsa çok sevinirim aklıma yapabileceğim ek bir şey gelmiyor artık benim.
Son olarak, üst ve yan komşum ile görüştüm birisi vodafone birisi turknet vdsl kullanıyor. Hiçbir sorun yaşamadıklarını hiçbir kopma olmadığını belirttiler.
Hocam bir de farklı modemle deneyebilir misiniz? Sorun yine düzelmezse Superonline'dan eve ekip isteyin mümkünse, Türk Telekom'dan ELİTT hizmeti sağlasınlar o ekip incelesin. Israrla eve ekip isteyin diyebilirim çünkü her şeyi denemişsiniz neredeyse.
Hocam bir de farklı modemle deneyebilir misiniz? Sorun yine düzelmezse Superonline'dan eve ekip isteyin mümkünse, Türk Telekom'dan ELİTT hizmeti sağlasınlar o ekip incelesin. Israrla eve ekip isteyin diyebilirim çünkü her şeyi denemişsiniz neredeyse.
Modem değişikliği yaptılar yeni modemde sorun düzelmedi, komşunun modemi ile deneme sağladık 10 15 dakika sonra tekrar koptum değişen bir durum olmadı. Arayarak talep oluşturuyorum, modem değişiminden beri oluşturduğum her talep aynı gece kapatılıyor, sebep olarakta arıza giderilmiş gibi şeyler söyleniyor. Örneğin bu gün gelen mesajda 'Merhaba, xxx musteri no'lu aboneliğinizdeki xxx numaralı kontratınızın uygun olmaması nedeniyle arıza talebiniz sonlandırılmıştır. İyi günler dileriz.' Yazıyor. Superonlineyi aramaktan vazgeçip turktelekomu aramaya başladım onlar hiçbir şekilde destek olmuyorlar yani ne yapılabilir şuan hiçbir fikrim yok artık