Superonline VDSL internette kopmalar

Ferdi06

Femtopat
Merhaba arkadaşlar, Superonline internet kullanıyorum 24 MB destekliyor dediler VDSL internet bağlattım evime. Fakat internetimde günde 50-60 defa kopmalar yaşanıyor, bağlandığından beri 1 aydır aradığımda alt yapıda sorun yok 26 mbe kadar destekliyor görünüyor dediler, sorun bina içinde dediler, modeminde de sorun yok dediler anlamadım, ölçüm yapmadan modem sağlam dediler kutudan modeme gelen VDSL kablonuzu kontrol ettirin dediler, ben elektrikci ile konustum o kabloda sorun olsa internetini hiç kullanamazsin dedi. Şu an kafayı yiyeceğim artık var mı bana yardımcı olabileceğiniz bir fikriniz arkadaşlar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kabloda sorun olsa internetini kullanamazsın diye bir olay yok. Benim babamın kendisi elektrikçi. Önceden sıkıntılardan dolayı 3 Mbps olan internetimizi babamın kabloyu ve ankastre kutusuna gelen sinyalleri bizzat kontrol edip kabloyu değiştirmesiyle internetimizin şu an ki durumuna gelmesine sebep oldu ki şu an 12 Mbps olarak kullanıyoruz ve önceki gibi kopmalar vs. olmuyor. Bence siz yine de bir elektrikçiye kontrol ettirip emin olun. Daha sonra ekip isteyip sinyalleri kontrol ettirirsiniz. Oturdukları yerden hiç bir şey yapamazlar.

Kardeşim toplam 300 TL para istıyorlar şimdi yaptiririm yine duzelmez param çöpe gidecek diye korkuyorum

O zaman reis kendiniz modem arayüzüne girip aşağıda SS olarak atmış olduğum değerleri aynı şekilde atabilir misin? Bu konularda benim de pek bilgim yok fakat az çok bir şeyler söyleyebilirim. Onun haricinde konuyu başka gören olursa da yardım edebilir belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…