Superonline VDSL nasıldır?

fourqan

Hectopat
Daha fazla  
Superonline VDSL almayı düşünüyorum. Kullananlar tavsiye eder mi ? Hız testini atabilir mi ?

Son düzenleyen: Moderatör:
3.5 mbit'in altına düşmüyor akk aşmadığın sürece. 24 mbitlik paketini kullanıyorum ve çok memnunum.

Vdslde en pahali Superonline olmuyor mu?
Vdsl altyapisi varsa kesinlikle turkneti denemelisiniz. Hattin kaldirdigi en yuksek hizi, 150gb akk ile (bazi yerlerde akk de yok) heryone 1000dk ev telefonu ile taahhutsuz 60tlye veriyor. Su an bundan iyi iss oldugunu sanmiyorum. Bir sorun yasarsaniz da superonline gibi 2 sene baglamadigi icin istediginiz zaman ayrilirsiniz.

3.5 mbit'in altına düşmüyor akk aşmadığın sürece. 24 mbitlik paketini kullanıyorum ve çok memnunum.
Upload hızınız kaç ?

İnternette olmayıpta sattıkları paketler olduğunu duydum tabiki onlar pahalıysa türknet olabilir şu an tt fiber kullanıyorum.

Upload hızınız kaç ?

İnternette olmayıpta sattıkları paketler olduğunu duydum tabiki onlar pahalıysa türknet olabilir şu an tt fiber kullanıyorum.

Tt fiber olan yerde vdsl altyapisi olmuyor diye biliyorum. Siz emin misiniz olduguuna?

Ben dört dörtlük paketlerden kullanıyorum yani hem cepte hem evde kullanıyorum o yüzden biraz fazla ödüyorum. VDSL paketlerin herhangi birisine başvurabilirsiniz farklı bir sonuç alacağınızı sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…