Superonline VDSL önerisi

oguzgl122

Picopat
Daha fazla  
Şu anda binamda Türk Telekom altyapısı var Superonline VDSL önerir misiniz? Deneyimleriniz neler? Taahhütlü ISS önermeyiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Türk Telekom altyapısı var ise ve taahhütsüz internet istiyorsanız ya Netspeed'ya da TurkNet kullanmalısınız. Superonline da sıkıntı yaşayan çok gördüm. Benim altyapım iyi olduğu için Türk Telekom kullanıyorum ping kopma hiçbir sorun yok ve stabil. Genel olarak bu işler altyapınıza ve yoğunluğa bakıyor.

Netspeed kullanırdım. Ayrıca şu zamanda en mantıklısı taahhütlü internet onu da söyleyeyim.
Tahhütlü önerirseniz sevirnirim kablonett olmasssa sevinirim çünkü 1 hafta kuruluma gelmediler iptal ettim

Türknet te ping çok hocam diğer 2 iss de 11-10 dayken turknette 27 25 lere kadar çıkıyor şu an en hesaplı kablonet onu eledim superonline ama upload düşük

Tahhütlü önerirseniz sevirnirim kablonett olmasssa sevinirim çünkü 1 hafta kuruluma gelmediler iptal ettim

Türknet te ping çok hocam diğer 2 iss de 11-10 dayken turknette 27 25 lere kadar çıkıyor şu an en hesaplı kablonet onu eledim superonline ama upload düşük
Tahhüütlü istiyorsan Türk Telekom'a bak derim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı