Superonline VDSL'e Geçmek

Yavzu

Kilopat
Merhaba, Turkcell Superonline kullanıcısıyım. Aylık 16 Mbps download, 0.88 Mbps upload alıyorum. Paket fiyatım 60 TL ve taahhütüm devam ediyor. Yalın VDSL'e geçmek istiyorum ama çok pahalı, nedeni nedir? En uygun paket bile 99 TL. Diğer internet sağlayıcılarına baktım ve aynı hızlarda daha düşük fiyata paketler var. Sizce Superonline'de yalın VDSL'e mi geçmelimiyim, yoksa taahhütü bekleyip başka internet sağlayıcısına mı geçmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:

Dosya Ekleri

• C56A434B-93FA-4A34-9635-B5BDBB154D88.png
    C56A434B-93FA-4A34-9635-B5BDBB154D88.png
    25,4 KB · Görüntüleme: 71
  • Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    130,6 KB · Görüntüleme: 54
Hayır ayrı hat çekmeyeceksiniz ve extranetin hız bilgisi çıkmamış onu yazarmısınız.
Maksimum 17 Mbps diyor. O zaman evdeki hat adsl benim bağlayacağım modem hem adsl hem vdsl uyumlu olduğu için maksimum 17 mbps alabileceğim doğru mudur? 35'i göremeyeceğim yani?

Onu türknete başvurmadan bilemeyiz bazen siteler hata yapabiliyor türknetin 35 mbitlik olanı al.
Evet onu alacağım ama şimdi benim altyapı görüldüğü üzere maksimum 17 mbps destekliyorya şimdi ben Türknet'in verdiği vdsl modemi de almayı düşünüyorum. Şimdi o modemi de alsam ve yine 17mbps alsam 200 tl boşa gitmiş olmayacak mı? Yani demek istediğim vdsl olunca hızım 17'nin üstüne çıkar mı?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı