Superonline vfiber nedir?

806041

Picopat
Arkadaşlar Vodafone Net kullanıyoruz, taahhüt bitmek üzere. Superonline'a bakayım dedim de altyapıyı sorguladım vfiber bulunmaktadır diyor. Sonra hemen başvura basında tekrar altyapı sorgulatıyor bu sefer de Superbox gösteriyor. Resimlerini bırakacağım, şimdi binada Türk Telekom ve Vodafone kutusu var ama Turkcell Superonline göremedim. Acaba bu vfiber Türk Telekom üzerinden mi çekiliyor veya Vodafone?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-07-10 213422.png
    Ekran görüntüsü 2024-07-10 213422.png
    58,3 KB · Görüntüleme: 105
  • Ekran görüntüsü 2024-07-10 213538.png
    Ekran görüntüsü 2024-07-10 213538.png
    57,4 KB · Görüntüleme: 98
Vodafone kutusunu kullanıyordu bazı yerlerde Superonline, Vodafone fiber kutusundan hizmet verebiliyordu.
Vfiber, Vodafone kutusundan bahsediyor anladığım kadarıyla.
Net bilgiyi Superonline verir.

Vodafone kutusunu kullanıyordu bazı yerlerde Superonline, Vodafone fiber kutusundan hizmet verebiliyordu.

Hocamın dediği doğru Superonline vfiber, Vodafone fiber üzerinden hizmet sağlıyor. Eğer VDSL olsaydı VDSL yazardı.

Hocamın dediği doğru Superonline vfiber, Vodafone fiber üzerinden hizmet sağlıyor. Eğer VDSL olsaydı VDSL yazardı.

Hocam o zaman neden bana sadece Superbox çıkıyor.

Başkan en iyisi sen müşteri hizmetlerini ara.

Altyapı sorgulamada hata olabilir ya da sadece müşteri hizmetlerinden abonelik sağlanıyor olabilir birçok etken var en iyisi arayıp öğrenmeniz. Superonline kendi altyapısı olmayınca Superbox önermiş.

Gün içinde müsait olunca ararım en kötü 5 dakikalık mesafede Turkcell bayiside var oraya da sorarım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı