Superonline vs Kablonet

DCarmen

Megapat
Daha fazla  
Merhaba. Mahallemde Superonline ve Kablonet altyapısı bulunmakta ama sokağımda altyapı yok. Bu yüzden imza toplayıp dilekçe vereceğiz. Kampanyaları kıyasla bariz bir fark göremiyorum. Benim için Online oyunlarda ping değeri önemli, sizce hangi firmayı tercih etmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kablonet kullanıcısıyım. Son zamanlarda kendini ping ve stabil hız anlamında çok düzeltti. Kablonet derim.

Açık ara tartışmasız kablonet tabii ki. Ayrıca Kablonet sizin binanıza altyapı getirmek için başvuru yaptığınızda araştırma ekibi yolluyor. Mümkün ise çekiyor. Yani imza toplama olayı efsane. Gidip konuşun merkeze. Yardımcı olurlar.

Superonline'dan Kablonet' geçtim ve çok memnunum. Superonline artık doymuş bir firma. 9 yıllık müşterisiydim bana verdiği fiyat yeni üye ile aynıydı. Kablonet daha ucuza daha iyi fiyat verdi yeni olmama rağmen. Müşteri hizmetleri de eskisi gibi iyi değil Superonline'ın. Son dönemlerde çok internet kopması yaşıyordum, doğru düzgün ilgilenmediler.

Superonline kopma sorunları bende yaşıyorum.

Kablonet kesinlikle.

Superonline kopma sorunları bende yaşıyorum.
Dediğim gibi 9 yıldır Superonline müşterisiyim. 8 yılda toplasanız 4-5 kere oldu bu kopma ama son sene 2 haftada 1 oluyordu. Müşteri desteğini aradığınızda telesekreter çıkıyor, eskiden direkt temsilciye bağlanırdı. Bu arada telesektere modem arızası derseniz müşteri temsilcisine bağlıyor . Ben öyle ilerliyordum son dönem.

Dün benzer bir konuya yazmıştım belki bir fikriniz olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…