Kablo net, verdiği hizmet sayısı ve kalitesi çok fazla. 6 yıldır kullanıyorum mevcut müşterisiyim. Üstelik kotalı kullanıyor isen 5 TL'ye paket alabilirsin. Yükleme ve indirme hızını sınırsız yapar. Şu an kullandığım paketin görselini atıyorum, ben bu paketin mevcut müşterilere özel olanından faydalanıyorum normal paketten daha avantajlı. Çok memnunum tavsiye ederim firmayı.Eki Görüntüle 1132300
Bu sene Kablonet'e geçtiğimde yanlış hatılamıyorsam rakamları 105 TL Kablonet, 120 TL Superonline fiyat vermişti bana. Kablonet dediğiniz gibi akşam hız kesiyor ama 100'den 25'e indiriyor. Superonline bu fiyata sadece 25 veriyordu.
Bu sene Kablonet'e geçtiğimde yanlış hatılamıyorsam rakamları 105 TL Kablonet, 120 TL Superonline fiyat vermişti bana. Kablonet dediğiniz gibi akşam hız kesiyor ama 100'den 25'e indiriyor. Superonline bu fiyata sadece 25 veriyordu.
Kişiye göre değişir bu durum. 150 TL bana fazla. 105'in üzerinde neredeyse yüzde 50 ekliyor. Ben interneti ağırlıklı olarak gündüz kullanıyorum, online oyunda oynamıyorum bana gayet güzel yetiyor.
Bu sizin altyapınıza bağlı altyapınız kötüyse bütün internet sağlayıcılarından memnun kalmazsınız.Benim altyapım iyi,SuperOnline kullanıyorum çok memnunum
Daha önce mahallede hiçbir fiber altyapı yoktu. Altyapı kazı çalışmaları yaklaşık 1 ay önce bitti. Hem Superonline hem de Kablonet kendileri kazı çalışması yapıyordu. Kablonet İzmir İl Müdürlüğüyle görüştüğümde bölgenin yeni bir proje olduğunu söylediler. Muhtemelen yenidir herhalde.
Daha önce mahallede hiçbir fiber altyapı yoktu. Altyapı kazı çalışmaları yaklaşık 1 ay önce bitti. Hem Superonline hem de Kablonet kendileri kazı çalışması yapıyordu. Kablonet İzmir İl Müdürlüğüyle görüştüğümde bölgenin yeni bir proje olduğunu söylediler. Muhtemelen yenidir herhalde.