Superonline vs Türk Telekom

LLuser

Centipat
Daha fazla  
Daha önce Superonline kullanıyordum, Huawei bir modem vermişlerdi çok kötüydü, sürekli kapanıp açılıyordu pingim yüksek oluyordu. Steam'de 2Mbps falandı. Şimdi sözleşmemiz bitti alt yapımız bir tek Superonline ve Türk Telekom destekliyor. Türk Telekom pahalıya kaçıyor, 600TL'den fazla olmayan kotasız bir paket gerekiyor. Gösterdiğim paket nasıldır? (daha önce müşteri hizmetleriyle çok sorun yaşadık, %70 falan robotla konuştuk.)

1753784117362.png

Bahsettiğim özellikler Türk Telekom paketi göremedim o yüzden ekran görüntüsü yok.

Buradan adresini girip çıkan sonuçların ekran fotoğrafını atar mısın?

Tamamdır hocam.

Buradan adresini girip çıkan sonuçların ekran fotoğrafını atar mısın?

1753786675882.png

1753786695517.png

Fiber internet için bunlar çıkıyor.

Adresinde sadece Superonline Fiber var. Turk Telekom olan VDSL yani bakır kablo. Eğer ping ya da sansür ile derdim yok diyorsan Superonline'dan devam et ama derdim var diyorsan Telekom ya da TurkNet geçmeni öneririm. Muhtemelen 75-80 civarı hız alırsın. Superonline'da da o attığın paketi alman için Superonline hat sahibi kimse telefonuna Turkcell uygulamasını indirip onun üzerinden alması gerek. Online özel dediği o. Ben de Superonline Online Özel olan 500'lük paketi kullanıyorum.

Adresinde sadece Superonline fiber var. Türk Telekom olan VDSL yani bakır kablo. Eğer ping ya da sansür ile derdim yok diyorsan Superonline'dan devam et ama derdim var diyorsan Telekom'ya da TurkNet geçmeni öneririm. Muhtemelen 75-80 civarı hız alırsın. Superonline'da da o attığın paketi alman için Superonline hat sahibi kimse telefonuna Turkcell uygulamasını indirip onun üzerinden alması gerek. Online özel dediği o. Ben de Superonline Online özel olan 500'lük paketi kullanıyorum.

Anladım hocam sağ olun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı