Superonline vs Turknet

logiwex

Megapat
Yer
Tekirdağ Çorlu
Daha fazla  
Merhabalar, 15.01.2018 tarihinde Turk Telekom ile sözleşmem bitiyor. Yeni bir internet sağlayıcısına geçmek istiyorum. Biraz araştırdım Turknet ve Superonline arasında kaldım. Turknet hız sorgulaması yaptım 35Mbps çıktı. Tekirdağ/Çorlu'da oturuyorum, 2-3 ay önce Superonline alt yapısı kuruldu. Apartmanımızın önüne Superonline kutusu var, yani alt yapı her türlü destekliyor fakat Superonline'da ise paket sorunu var.
Fiyatlar çok uçuk ve kota veriyorlar. Evimde aylık 120 GB Download yapıyoruz, 4 kişiyiz. Twitch'de aktif olarak yayın yapmak istiyorum. Sizlerin önerilerine ihtiyacım var, yaklaşık 1 aydır sürekli araştırıyorum birde sizlere danışmak istedim. Bilgi verenlere şimdiden teşekkürler.

Türknet VDSL olarak hizmet veriyor. Superonline ise dediğiniz gibi dairenizde kutu varsa fiber internettir. O yüzden superonline almanız daha mantıklı.

Merhabalar, 15.01.2018 tarihinde Turk Telekom ile sözleşmem bitiyor. Yeni bir internet sağlayıcısına geçmek istiyorum. Biraz araştırdım Turknet ve Superonline arasında kaldım. Turknet hız sorgulaması yaptım 35Mbps çıktı. Tekirdağ/Çorlu'da oturuyorum, 2-3 ay önce Superonline alt yapısı kuruldu. Apartmanımızın önüne Superonline kutusu var, yani alt yapı her türlü destekliyor fakat Superonline'da ise paket sorunu var.
Fiyatlar çok uçuk ve kota veriyorlar. Evimde aylık 120 GB Download yapıyoruz, 4 kişiyiz. Twitch'de aktif olarak yayın yapmak istiyorum. Sizlerin önerilerine ihtiyacım var, yaklaşık 1 aydır sürekli araştırıyorum birde sizlere danışmak istedim. Bilgi verenlere şimdiden teşekkürler.

Türkcell 1 Mayıs itibariyle omurgası kaldırmaması sebebiyle Kotalı paketlere geçmek zorunda kaldı. Kesinlikle geçmeni önermem Türkcell altyapısı üzerinden Vodafone Fibermax hizmeti alabilirsin paketleride gayet uygun fakat çok fazla sorun yaşayan var. TürkNet 35Mbit AKN'siz alabilirsin veya Türk Telekom'da kalarak paketini yükseltebilirsin bence en mantıklısı paketini yükseltmen TürkNet tamamen şans işi Eğer sorun yaşarsan müşteri temsilcisi veya saha ekipleri yok online işlemlerden arıza kaydı bırakacaksın Türk Telekom elemanı canı istersen sorununu çözecek başka firmanın müşterisi olduğun için muhtemelen hiç kontrol dahi sağlamadan kaydı kapatacak hiç dertsiz başına dert almana gerek yok bence Türk Telekom'da kalıp pakedini yükselt veya Vodafone Fibermax'a geç derim.

Dostum herşeyi geçtim. Eğer mahallende Superonline veya Turknet hattı yoksa istediğin interneti bağlat hız sıkıntısı yaşıyorsun. Mesela ben Superonline'ye sahibiyim , ama mahallemde Superonline hattı olmadığı için mecbur olarak TürkTelekom hattını kullanıyor Turkcell. Vasat yani para verip eziyet çekiyorum.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı